AridekVM Valorant Spoofer Crâcked By LOLSHAN (Paste)

Sen kimsin bana otizmli falan diyorsun daha türkçe konuşamıyorsun report atdım uğraşamam
Türkçe konuşamıyorsam beni nasıl anladın ayrıca adam sadece crackleyip paylaşıyor kullanma işine gelmiyorsa parayla satmıyor report atdım değil reportladım yazman gerek türkçeyi sen bi öğren

Olm adamın sorunu mu aq cracklemiş paylaşmış hile kullanıyorsunuz alışın artık böyle şeylere aq
Bunu senin gibi söylemiyor adam boş boş hakaret ediyor benim disk bozulunca anlık sinirle yazdım gelmiş boş boş otizimli falan diyo sanki farklı bişey yaptimda kullanmayı bilmiyorsun diyo

Bunu senin gibi söylemiyor adam boş boş hakaret ediyor benim disk bozulunca anlık sinirle yazdım gelmiş boş boş otizimli falan diyo sanki farklı bişey yaptimda kullanmayı bilmiyorsun diyo
Hakaret etmişmiyim bak bakıyım kelime genişliğimle yerle şaşbeş ettim seni hakaret bile etmeden

Bu adamın forumdan banlanmasını istiyorum spoofer çalıştırdım ssd bozuldu PC ssdyi görmüyor
Yasak diye sövmek istemiyorum onun bunun çocuğu adam video atmış nasıl kullanılacağıyla alakalı aynısını yaptım kullanırkende okudum daha ne yapayım
AridekVM bu Crâck'i gördükten sonra Server dosyalarını cfucker ile değiştirdi diye benim mi sorunum oldu? Videoda internetin kapalı olduğunu boşuna göstermiyorum.
Bu videoyu da şimdi çektim:

Kısacası her şey doğru çalışıyor :)

AridekVM bu Crâck'i gördükten sonra Server dosyalarını cfucker ile değiştirdi diye benim mi sorunum oldu? Videoda internetin kapalı olduğunu boşuna göstermiyorum.

Beyin yok adamda onu anladım zaten ben okuduğunuda anlamıyor :D

Video sesli değil ayrıca konuda intarneti kapatıp kullan yazmamışsın ne yapabilirim madem böyle bişey oldu ozaman yaz konuya intarneti kapatıp kullanın diye
Beyin yok adamda onu anladım zaten ben okuduğunuda anlamıyor :D
Ne anlatıyon kanka illa ben ona bakmak zorunda mıyım intarneti kapatacaksınız falanda demiyor videoda kapalı sadece ozaman yazacak konuya kapatıp kullanın diye

Video sesli değil ayrıca konuda intarneti kapatıp kullan yazmamışsın ne yapabilirim madem böyle bişey oldu ozaman yaz konuya intarneti kapatıp kullanın diye
kardeşim adam free Crâck paylaşıyor üzerine konuda talimatları yazıyor o da yetmiyor videoda gösteriyor şimdi de diyor ki neden sesli anlatmadın? bu ne şımarıklık be kardeşim vallaha senin gibi insanların varlığına inanmak istemiyorum

Video sesli değil
YouTuber gibi sesli anlatım mı yapayım yani? :D Sen kullanma böyle şeyler boşver.
ayrıca konuda intarneti kapatıp kullan yazmamışsın ne yapabilirim madem böyle bişey oldu ozaman yaz konuya intarneti kapatıp kullanın diye
Az önce çektiğim videoda bile Kullanım açıklamasında görünüyor: (0:12)
4rx7trg.png

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt