Archine v4 Crâck - Valorant ve Diğer Oyunlar için Spoofer ( Ban Kaldırma Programı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok teşekkürler biraz zahmetli ama deneyeceğim

[#] Doing the job, Don't Panic if it freeze here'C:\Windows\winhlp64.dll' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file

can i know why ?

NOT: Crâck BANA AİT DEĞİLDİR

Beyler elimde ne var ne yok paylaşmaya başladım şimdilik bunuda paylaşıyorum. Amidewin afuwin yöntemleri kullanıyor. Çoğu bilgisayarda çalışıyor. Fakat bu programı çalıştırmadan önce yapmanızı tavsiye ettiklerim ( Kesin olarak kalkmasını istiyorsanız ) :

1-) Bilgisayara format atın, atamıyorsanız bilgisayarı sıfırlayın.
2-) Valorantı silin ( Silemiyorsanızda sorun yok sadece banın kalkması için tavsiyeler )
3-) Bios update yapın.
4-) Artık verdiğim programı çalıştırın, bilgisayarınız yeniden başlayacak ve banınız kalkmış olacak :)

Denemek isteyen arkadaşlar kendi yöntemleriyle deneyebilir. Size bazı tavsiyeler verdim sadece.

ben ek olarak hard disk changer/mac adress changer filan yapıyorum riski ortadan kaldırıyorum

NOT: Crâck BANA AİT DEĞİLDİR

Beyler elimde ne var ne yok paylaşmaya başladım şimdilik bunuda paylaşıyorum. Amidewin afuwin yöntemleri kullanıyor. Çoğu bilgisayarda çalışıyor. Fakat bu programı çalıştırmadan önce yapmanızı tavsiye ettiklerim ( Kesin olarak kalkmasını istiyorsanız ) :

1-) Bilgisayara format atın, atamıyorsanız bilgisayarı sıfırlayın.
2-) Valorantı silin ( Silemiyorsanızda sorun yok sadece banın kalkması için tavsiyeler )
3-) Bios update yapın.
4-) Artık verdiğim programı çalıştırın, bilgisayarınız yeniden başlayacak ve banınız kalkmış olacak :)

Denemek isteyen arkadaşlar kendi yöntemleriyle deneyebilir. Size bazı tavsiyeler verdim sadece.

insert key diyor ne yapmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt