CrackEren
Prime Üye
- İletişim
FairyEren knk 2. Kez değiştik :dEkle ekle çalar fairytale
FairyEren knk 2. Kez değiştik :dEkle ekle çalar fairytale
Afuwinin dosyalarını internetten indiriyor CMD yoluylada yazdırıyor serial içinde yine internetden dat dosyası indirip değiştiriyorLa yoksa dnspy hesabını mı çaldı xd afuwini nasıl kendi yapıyor onu anlamadım knk
Banne FairyTalesin sen FairyTale daha güzel nickFairyEren knk 2. Kez değiştik :d
İyide öyle bir şey değil knk içinde klavye recorder olması lazım bunu bat ilede yapamaz sen afuwinide amidewin gibi karıştırdın bu öyle değilAfuwinin dosyalarını internetten indiriyor CMD yoluylada yazdırıyor serial içinde yine internetden dat dosyası indirip değiştiriyor
Tüm dosyaları discorddan çekiyorAfuwinin dosyalarını internetten indiriyor CMD yoluylada yazdırıyor serial içinde yine internetden dat dosyası indirip değiştiriyor
Knk iyide yinede hxd kısmını nasıl yapıyor bi source salla inceleyelim klavye ve mouse recorder gibi birşey ile yapması lazımTüm dosyaları discorddan çekiyor
Arkadaşlar isteyen zaten herşeyi bulabilir dosyada biraz uğraşın
Bat değil dat nasıl bios dan önce boot ediliyorsa bundada o mantık yada farklı yontem kullanıyorİyide öyle bir şey değil knk içinde klavye recorder olması lazım bunu bat ilede yapamaz sen afuwinide amidewin gibi karıştırdın bu öyle değil
Knk hxd batla veya datla yapılacak program değilBat değil dat nasıl bios dan önce boot ediliyorsa bundada o mantık yada farklı yontem kullanıyor
BuyurTüm dosyaları discorddan çekiyor
Arkadaşlar isteyen zaten herşeyi bulabilir dosyada biraz uğraşın