S1ber
Gold Üye
- İletişim
Var bundan hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam bu olurmuVar bundan hocam.
Bu gayet ağır başlı duruyor, jantları megatronik olanla değişip yan etekleri değişsek güzel olur gibi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhocam bu olurmu
Sen zengin adamsın cweyz yapıştır bir yeni kasa m5
Dedim sana bu kadar zenginlik başa bela diye dinlemedinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1 ay kadar önce arabam motor yedi ve 180 bin kadar para bayıldım. Yorgunum diyorum anlamıyorsun..
Baba parasıyla başlayıp emek ile devam ediyor //Dedim sana bu kadar zenginlik başa bela diye dinlemedin
bütçe hakkında bilgi verseniz daha iyi olurdu sankiLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Akrabamızın kapattığı bir dükkandan uygun fiyatlı şekilde araba almak istiyor babam, ben şahsen görüntüye önem veren biriyim çünkü zaten sanayilik durumda tüm herşeyi ben hallediyorum.
Bütçe konusunda sıkıntı yok sizce insanların gözüne en iyi gelebilecek arabalar nelerdir, bu link üzerinden seçip buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
25 milyonbütçe hakkında bilgi verseniz daha iyi olurdu sanki
alfa romeo gulettia var arkadaşımda 1.4 kalkışları iyi araba güzel kaçıyo yani tek sorunu yakıt 2.5 doluyo depoAlfa Romeo güzel gözükebilir ancak diğer arabalar hoşuna gitmez muhtemelen. Ağır görünen mat siyah tarzı yapacağı bir araç lazım ona.
Görünüş güzel olmalı hocamalfa romeo gulettia var arkadaşımda 1.4 kalkışları iyi araba güzel kaçıyo yani tek sorunu yakıt 2.5 doluyo depo
araç gayet hoş spor araba görünümlü bilmiyorum zevk meselesiGörünüş güzel olmalı hocam