CweYZ
Prime Üye
- İletişim
Kesinlikle doğruSiyah Mercedes'leri resmiyet açısından daha çok seviyorum, bence halk arasında da güzel durabilir, bir fikir sadece.
Güzelmiş, alırsınız umarım.
Kesinlikle doğruSiyah Mercedes'leri resmiyet açısından daha çok seviyorum, bence halk arasında da güzel durabilir, bir fikir sadece.
Güzelmiş, alırsınız umarım.
Akşam babamla beraber inceleyeceğiz2007 Model Alfa Romeo 159
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Akrabamızın kapattığı bir dükkandan uygun fiyatlı şekilde araba almak istiyor babam, ben şahsen görüntüye önem veren biriyim çünkü zaten sanayilik durumda tüm herşeyi ben hallediyorum.
Bütçe konusunda sıkıntı yok sizce insanların gözüne en iyi gelebilecek arabalar nelerdir, bu link üzerinden seçip buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Açıklamasına vs baktım araba çok sıkıntı çıkarmaz sanayi tarafında, ancak arabanın arka taraf çok absürt duruyor. Sedan veya sağlam bir hp lazımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sen zengin adamsın cweyz yapıştır bir yeni kasa m5Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Akrabamızın kapattığı bir dükkandan uygun fiyatlı şekilde araba almak istiyor babam, ben şahsen görüntüye önem veren biriyim çünkü zaten sanayilik durumda tüm herşeyi ben hallediyorum.
Bütçe konusunda sıkıntı yok sizce insanların gözüne en iyi gelebilecek arabalar nelerdir, bu link üzerinden seçip buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Açıklamasına vs baktım araba çok sıkıntı çıkarmaz sanayi tarafında, ancak arabanın arka taraf çok absürt duruyor. Sedan veya sağlam bir hp lazım
Babama alıyorum kendime bunları alacak param yok xdSen zengin adamsın cweyz yapıştır bir yeni kasa m5
Var bundan hocam.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu nasıl hocam