Araba önerisi

CweYZ

Prime Üye
İletişim

Akrabamızın kapattığı bir dükkandan uygun fiyatlı şekilde araba almak istiyor babam, ben şahsen görüntüye önem veren biriyim çünkü zaten sanayilik durumda tüm herşeyi ben hallediyorum.

Bütçe konusunda sıkıntı yok sizce insanların gözüne en iyi gelebilecek arabalar nelerdir, bu link üzerinden seçip buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.

Farklı yerlerden de aldırma imkanim var, gözünüze çarpan arabaların linklerini de atabilirsiniz.

Akrabamızın kapattığı bir dükkandan uygun fiyatlı şekilde araba almak istiyor babam, ben şahsen görüntüye önem veren biriyim çünkü zaten sanayilik durumda tüm herşeyi ben hallediyorum.

Bütçe konusunda sıkıntı yok sizce insanların gözüne en iyi gelebilecek arabalar nelerdir, bu link üzerinden seçip buraya görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
reis akrabadan pek almanı önermem ama alcaksan porsche al bence

Ben para biriktirip bunu alıcam İnşallah siyah yeşil karışım bir renk kaplama yaptırcam güzel bence hem de geniş

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Siyah Mercedes'leri resmiyet açısından daha çok seviyorum, bence halk arasında da güzel durabilir, bir fikir sadece.

Ben para biriktirip bunu alıcam İnşallah siyah yeşil karışım bir renk kaplama yaptırcam güzel bence hem de geniş
Güzelmiş, alırsınız umarım.

2007 Model Alfa Romeo 159

reis akrabadan pek almanı önermem ama alcaksan porsche al bence
Akrabadan kastım babamın arkadaşı, zaten bizim ortamlar genelde arabacılar ile dolu. Arabanın her türlü şeyini sorgularım, gerekirse kendim bakarım öyle aldırırım hocam hiç sorun yok.

Kesinlikle tam bir tatil arabası, ayrıca kamp içinde uygundur.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt