Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi programı yönetici olarak çalıştırıyorum siteye yönlendiriyor sonrasında username ve pasword istiyor buraya cheatglobal yazıyorum sonrasında
P0wered by GPTH [discord.gg/hagRbDeDWJ]
[+] Apex Legends Public
[+] Y0ur Username:
böyle bir yer açılıyor buraya ne yazarsam yazayım kabul etmiyor :)
Bana discordan bana bir video veya ekran görüntüsü iletme imkanizi varmı acaba hocam elimden geldikçe yardım edeyim

Şimdi programı yönetici olarak çalıştırıyorum siteye yönlendiriyor sonrasında username ve pasword istiyor buraya cheatglobal yazıyorum sonrasında
[+] Apex Legends Public
[+] Y0ur Username:
Discord hesapim axiusvevo
Ekleyin size geç dönersem şimdi den özür dilerim misafirlerdeyim jarzim 8 bu yüzden geç bakarsam sizden şimdi den özür dilerim

Bana discordan bana bir video veya ekran görüntüsü iletme imkanizi varmı acaba hocam elimden geldikçe yardım edeyim

Discord hesapim axiusvevo
Ekleyin size geç dönersem şimdi den özür dilerim misafirlerdeyim jarzim 8 bu yüzden geç bakarsam sizden şimdi den özür dilerim
Valla o kısma bu sitedeki kullanıcı adımı yazdım olmadı EA yazdım olmadı Steam yazdım yine olmadı şaşırdım kaldım.

Valla o kısma bu sitedeki kullanıcı adımı yazdım olmadı EA yazdım olmadı Steam yazdım yine olmadı şaşırdım kaldım.
Hocam isterseniz bana discord ulaşırsaniz size ordan yardım etmeye çalışırım bana video falan atarsınız ve daha net şekilde yardım etmeye çalışırım fakat tüm antivirüs programı kapalı mı? Kapalı değilse
Ayarlar ( Windows güvenlik ( gir orda Windows güvenlik ayarları baş ve tüm herşeyi kapattın ve antivirüs programı yüklü ise kaldırın

[+] Apex Legends Public
[+] Y0ur Username:
İki kısıma da cheatglobal yazacaksınız.

ilk kısma cheatglobal yazıyorum onu kabul ediyor ikinci sorduğunda ne yazacam onu anlamadım
Hocam ilk sorduğunda cheatglobalda yazın daha sonra bir pencere açılacak orda yeşil bir yazı gelicek ne yazdığı aklıma gelmiyor ikinci pencere yeşil bir yazı yazicak orda entir tuşa basın bunu yapmadan önce oyuna gir daha sonra bu işlemi yapın

hile çok iyi 3 maç sonra ban yedim ama kendim çok belli ederek oynadım zaten denemenizi tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt