Axius
Efsane Üye
- İletişim
Tamamdır hocam yazacağım kusura bakmayın bekletiyorum bu yüzden özür dilerimtamam müsait olunca yazarsanız sevinirim
Tamamdır hocam yazacağım kusura bakmayın bekletiyorum bu yüzden özür dilerimtamam müsait olunca yazarsanız sevinirim
hilede nasil bir sorun oldu hocam sölersenız b ilgım olan bir şeyse yardim edebilırımhile hata veriyor windows 11 kullanıyorum bi çaresi var mı biliyor musunuz ?
sagol iyi oyunlar dileriz yapamazsanız sorun olursa bize yazınız yardımcı oluruzApex e başlayasım geldi. Elinize sağlık
Hocam 100/100 ban yemezsin gibi bir şey yok bunlar oluyor oyun tespit edebiliyor eğlenmek için girip oyunamak lazım ama biraz ban yememe süresi uzatmak için beli etmeden oyuna oyunarsin 1 kaç günaynı şekilde aga ilk 2 gün kusursuz oynadım şuan açtıktan 45dk sonra ban yedim
değiştirdiğim bir şey yok aynı ayarlarda oynadım ilk 2 gün oynadığım gibi 36levele kadar kastım fakat şuan max 45dk yaşıyor 2 hesap denedimHocam 100/100 ban yemezsin gibi bir şey yok bunlar oluyor oyun tespit edebiliyor eğlenmek için girip oyunamak lazım ama biraz ban yememe süresi uzatmak için beli etmeden oyuna oyunarsin 1 kaç gün