Arkadaşlar gördüğünüz üzere satıcının kendisi onaylı bir satıcı ayriyetten bizim kefil olduğumuz bir satıcı (başka kefil olduğumuz satıcı yok kendisi bizzat dostumuzdur) @VivaCheats ne yapsaydı aldığı fiyata mı satsaydı? Adamın kazancı komisyonu değil mi ne bekliyorsunuz eğer satışını baltalamaya yönelik yorum atarsanız gereğini yaparım.

Arkadaşlar gördüğünüz üzere satıcının kendisi onaylı bir satıcı ayriyetten bizim kefil olduğumuz bir satıcı (başka kefil olduğumuz satıcı yok kendisi bizzat dostumuzdur) @VivaCheats ne yapsaydı aldığı fiyata mı satsaydı? Adamın kazancı komisyonu değil mi ne bekliyorsunuz eğer satışını baltalamaya yönelik yorum atarsanız gereğini yaparım.

bunu yazdığınız icin arkadaşın sitesinden deneme amaçlı bir sipariş verdim fakat yaklaşık 40 dakikadır teslim edilmiyor. sistemleri yavaş sanırım yada manuel çalışıyorlar bilmiyorum ama satın alıcaklar bunu göz önünde bulundursun anında mailinize düşmüyor........

Edit: Teslim edilmeyeli 1 saat 30 dakika oldu.

Son düzenleme:
bunu yazdığınız icin arkadaşın sitesinden deneme amaçlı bir sipariş verdim fakat yaklaşık 40 dakikadır teslim edilmiyor. sistemleri yavaş sanırım yada manuel çalışıyorlar bilmiyorum ama satın alıcaklar bunu göz önünde bulundursun anında mailinize düşmüyor........

Edit: Teslim edilmeyeli 1 saat 30 dakika oldu.
Neyden bahsediyorsunuz kullanıcı adınız nedir otomatik teslimattır 7/24

Neyden bahsediyorsunuz kullanıcı adınız nedir otomatik teslimattır 7/24

7/24 oto teslim değil dostum aldım gelmedi daha kendin bilmiyorsun.. stok yoksa neden sitede satılrıken var yazıyor oda ayrı bir konu tabiki

Canlı desteğe yazarmısınız.

Canlı destek nedense hep açık değil 15:30 gibi konuştum temin edilen siteden dolayı dediniz fakat saat oldu 19:20 hala bir teslimat yok hani allahtan 1 günlük aldım test icin 1 aylık almıs olsam 35 euro onun maduriyeti daha büyük olucaktı yinede şuanda madurum, şuanda canlı destek açık değil discord davet bağlantınızda çalışmıyor? destekte sağlamıyorsunuz mağduriyetimi nasıl gidermeyi planlıyorsunuz yani şimdi benden nasıl size iyi yorum yapmam bekleniyor dün size biraz laf atmıştım rus siteleri daha iyi falan diye bi karşılaştırma yaptım 0.60 euro daha ucuz satıyorsunuz diye bir deniyim dedim fakat böyle problemler olucaksa yani kimse 0.60 eurosuna bakmaz başka yabancı sitelere gider dostum destek bile sağlamıyorsunuz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt