Arkadaşlar son olarak şöyle bir şey söylemek istiyorum bu hileleri üreten insanların ülkesinde
1 Pet şişe su 1€ hilenin fiyatı 3€ yani kendi kuruna göre 3 TL satmış oluyor bizim bunu ülkemiz de 3 TL almamız için
0,30€ satması gerekmekte.

olur kardeşim aynı üretici o sitelerede satıyor ama herkes aynı kar marjını koymuyor ben rus sitelerini tercih ediyorum ucuza satıyolar.

aynen rus sitelerinde daha ucuz oluyo genelde. pubg mobil için bi siteden hile almıştım 15-20 tlmi neydi çokta iyi çalışıyodu ve banlatmıyodu :D yasak değilse eğer verebilirim sitenin ismini

benm aldıgım şeyle bugun 30 40 maç attım sıfır sıkıntı brom <3 rus siteleri candır
karrdeşim rus siteleri cansa candır gelip konu niye baltalıyorsun arkadaşın dedi gibi adam su fiyatına satıyor
hemde guvenilir o adam kaç saat kod yazmıştır türkiye caresiz ve ekonomisi leş bi ülke olması adamın suçu deildir
türkiyede bu hile yapılsa minumum 50 60 tl haftalık alırlardı o da minumum valorant daki fiyatlar farkındasın sanırım?

karrdeşim rus siteleri cansa candır gelip konu niye baltalıyorsun arkadaşın dedi gibi adam su fiyatına satıyor
hemde guvenilir o adam kaç saat kod yazmıştır türkiye caresiz ve ekonomisi leş bi ülke olması adamın suçu deildir
türkiyede bu hile yapılsa minumum 50 60 tl haftalık alırlardı o da minumum valorant daki fiyatlar farkındasın sanırım?
kanka milleti bu kadar korumanızın amacı nedir? adam yabancıdan satın alıp biraz üstüne ekleyip burda satıyor ki biz burda tartışıcaz adamı baltaladığımız yok adam biz niye pahalısını alalım daha uygunu varken? feci boş yapmıssın. bu forumdaki satış postlalarının altında sizden çok var ama. xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt