S swirfy Silver Üye Katılım 2 Nis 2026 Mesajlar 65 Beğeniler 8 9 May 2026 #1 Yav bu serverlar hep böyle mi 1 haftadır bişi yapamıyom kredide gidiyor. sizdede böyle mi fix var mı claude opus 4.6 (thinking) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yav bu serverlar hep böyle mi 1 haftadır bişi yapamıyom kredide gidiyor. sizdede böyle mi fix var mı claude opus 4.6 (thinking) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Talibana Banned Katılım 24 Ara 2025 Mesajlar 122 Beğeniler 12 9 May 2026 #2 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. swirfy' Alıntı: Yav bu serverlar hep böyle mi 1 haftadır bişi yapamıyom kredide gidiyor. sizdede böyle mi fix var mı claude opus 4.6 (thinking) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... süren dolmus kral
swirfy' Alıntı: Yav bu serverlar hep böyle mi 1 haftadır bişi yapamıyom kredide gidiyor. sizdede böyle mi fix var mı claude opus 4.6 (thinking) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... süren dolmus kral
S swirfy Silver Üye Katılım 2 Nis 2026 Mesajlar 65 Beğeniler 8 9 May 2026 #3 Talibana' Alıntı: süren dolmus kral Genişletmek için tıkla ... yeniledim düzeldi kral teşekkür ederim
Talibana' Alıntı: süren dolmus kral Genişletmek için tıkla ... yeniledim düzeldi kral teşekkür ederim
Talibana Banned Katılım 24 Ara 2025 Mesajlar 122 Beğeniler 12 9 May 2026 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. swirfy' Alıntı: yeniledim düzeldi kral teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... nedmek
P PepDed5 Silver Üye Katılım 17 Nis 2026 Mesajlar 52 Beğeniler 3 9 May 2026 #5 Talibana' Alıntı: süren dolmus kral Genişletmek için tıkla ... o ne demek nasıl düzeltiliyor bu şimdi limitim bitmemişken
Talibana' Alıntı: süren dolmus kral Genişletmek için tıkla ... o ne demek nasıl düzeltiliyor bu şimdi limitim bitmemişken
D demirbabadede Silver Üye Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 51 Beğeniler 4 9 May 2026 #6 kral bende sonsuz api var method buldumgemini 3 flash kullanabiliyom ama sadece
MrKrabs Diamond Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 516 Beğeniler 217 9 May 2026 #7 demirbabadede' Alıntı: kral bende sonsuz api var method buldumgemini 3 flash kullanabiliyom ama sadece Genişletmek için tıkla ... Flash ücretsiz zaten sıçana kadar kullan ama düzgün iş yapmıyor
demirbabadede' Alıntı: kral bende sonsuz api var method buldumgemini 3 flash kullanabiliyom ama sadece Genişletmek için tıkla ... Flash ücretsiz zaten sıçana kadar kullan ama düzgün iş yapmıyor