Anti-Cheat Sistemlerinin Çalışma Mantığı - Cheatglobal

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka çalışma mantığı değilde daha çok niye var gibi bir konu olmuş o konuyuda bu forumda açman yanlış zaten herkes aclerin ne işe yaradığını biliyor

Yorum kasmak için konu açıyo ucube
1 yorum kasmak için niye konu açayım ayda yılda bir girdiğim hesaplar bile senden üst rankta oglum sen kımsın de yorum yapma hakkını kendınde buluyon? hadı yallah daha fazla prım yok

neopolis değil milano no problemo brado

laf yapan arkadaşlar birazda genisys'nin aynı şekilde açtığı konulara neden aynı şekilde laf yapmıyorsunuz merak ediyorum.konuların açılma sebebi foruma bu şekildeki konuların artması için ve cheat forumunun gerçek bir cheat forumu olması için.bazılarının açtığı b*ktan konularını açmamaları için.Genisys kendiside diyor foruma bu şekildeki konular aşılansın diye paylaşıyorum ayrıca bu adamın mesaj kasma derdi gibi birşeyi olacağını nerenizden çıkardınız pek bir fikrim yok gidip banlanan hesaplarına bakarsınız hepsi sizin üyeliğinizden yüksek.
en yüksek üyelik efsane ztn knk .d ayrıca ben mesaj kasıyor demedim konu boş dedim :D adam anticheatin ne olduğunu anlatmış

en yüksek üyelik efsane ztn knk .d ayrıca ben mesaj kasıyor demedim konu boş dedim :D adam anticheatin ne olduğunu anlatmış
Anlama problemlerinin olduğunu düşünüyorum çok ciddi bir şekilde. Bak tekrar oku şurayı anlarsın
Genisys kendiside diyor foruma bu şekildeki konular aşılansın diye paylaşıyorum ayrıca bu adamın mesaj kasma derdi gibi birşeyi olacağını nerenizden çıkardınız pek bir fikrim yok gidip banlanan hesaplarına bakarsınız hepsi sizin üyeliğinizden yüksek.

Neyse dostlar, siz yeterki isteyin :D

Konu güncellendi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt