Anti-Cheat Sistemlerinin Çalışma Mantığı - Cheatglobal

şey gibi kanka bu
bilgisayarların çalışma mantığı:
Sayısal olarak çalışan dışarıdan aldığı verilerle mantıksal ve matematiksel işlemler yapan, yaptığı işlemlerin sonucunu saklayabilen; sakladığı bilgilere istenildiğinde ulaşılabilen ve geri verebilen makineye bilgisayar denir

kanka forumu dedeler kullanmıyor acilen çöpe at konuyu veya bilinmeyen konular hakkında konuş

Son düzenleme:
Ayağınızla konu açıyorsunuz bari harbiden bilgi verin EAC diyorsun çalışma prensibini genel olarak kontrol ettiği şeyleri yaz mesela

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Anlama sıkıntınız olduğunu düşünüyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
laf yapan arkadaşlar birazda genisys'nin aynı şekilde açtığı konulara neden aynı şekilde laf yapmıyorsunuz merak ediyorum.konuların açılma sebebi foruma bu şekildeki konuların artması için ve cheat forumunun gerçek bir cheat forumu olması için.bazılarının açtığı b*ktan konularını açmamaları için.Genisys kendiside diyor foruma bu şekildeki konular aşılansın diye paylaşıyorum ayrıca bu adamın mesaj kasma derdi gibi birşeyi olacağını nerenizden çıkardınız pek bir fikrim yok gidip banlanan hesaplarına bakarsınız hepsi sizin üyeliğinizden yüksek.

Bu aşırı gereksiz sadece konu açtım demek için açmış konuyu

laf yapan arkadaşlar birazda genisys'nin aynı şekilde açtığı konulara neden aynı şekilde laf yapmıyorsunuz merak ediyorum.konuların açılma sebebi foruma bu şekildeki konuların artması için ve cheat forumunun gerçek bir cheat forumu olması için.bazılarının açtığı b*ktan konularını açmamaları için.Genisys kendiside diyor foruma bu şekildeki konular aşılansın diye paylaşıyorum ayrıca bu adamın mesaj kasma derdi gibi birşeyi olacağını nerenizden çıkardınız pek bir fikrim yok gidip banlanan hesaplarına bakarsınız hepsi sizin üyeliğinizden yüksek.
Bilgisayar nedir diye konu açayım mı?

Genisys açtığı konularda herkesin bilmediği tarz işe yarayacak şeyleri paylaşıyor bu konuyu okumadın mı? Hile forumunda ac nedir diye konu hmm

Beyin (Eski Türkçede meñi, Orta Türkçede mengi ya da meyin), sinir sisteminin merkezi olarak hizmet eden bir organıdır. Bütün omurgalı hayvanlar ve çoğu omurgasız hayvan -bazı süngerler, knidliler, tulumlular ve derisi dikenliler gibi omurgasızlar hariç- beyne sahiptir.

bu da gpt yaptırıp yaptırıp gelıyo kendim yazdım diyo trkhjrtkhtjrkhtrjkhjrkthjk tamam en heykır en reverser sensin abisi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt