Andorid'den IOS'a geçmeli miyim? Telefon önerileriniz nelerdir?

Arkadaşlar selamlar ben bildim bileli yıllardır android kullanıcısıyım fakat hayat şartları nedeniyle hep orta düzey modeller kullandım. En son Samsung J6 kullanıyorum sonrasında bütçemizin yettiği kadarıyla Oppo A5 S kullanmaya başladım hala daha kullanıyorum fakat artık çok eskidi ve günümüz telefonlarına kıyasla bayağı geride her hangi bir güncelleme vesaire de almadığı için. Hazır işim gücüm yerindeyken kendime yeni bir telefon almak istedim gittim telefon modellerine baktım biraz da youtube üzerinden karşılaştırmalara baktım. Iphone 11 almak istiyorum fakat sizce Iphone 11 almalı mıyım veya onun dengi olarak görülen ve 2022 de çıkan Samsung S21 FE mi almalıyım ikisinin bütün karşılaştırılmalarını izledim çoğu kişiden fikir aldım ve genel olarak Samsung'un uzun süre kullanımı sonucu kasma ve donmaların hemen başlayacağını söylediler fakat Iphone da öyle bir sıkıntı olmayacağını söylediler bir de işte Iphone un adı var istediğin zaman satarsın falan dediler siz ne düşünüyorsunuz?

NOT: Telefonumda oyun oynamayı sevmem 1 tane dahi oyun bulunmaz ben sosyal medyacıyım sosyal medya da sörf yapmak ve iyi bir kameraya sahip olmak bana yeterli bu yüzden iphone 11 almayı düşünüyorum tavsiyeniz neler merak ediyorum. Ayrıca telefonu temiz kullanan birisiyim çok dikkat ederim ve uzun vadeli kullanmak için elimden geleni yaparım.
android

bende onu almayı düşünüyorum dostum
Bana bu dönemde para bağlamak hele ki o kadar para bağlamak çok zor geliyor. İphone 6s im var zırt pırt uygulama silip duruyorum. X uygulmasını yüklicem coc u siliom sonra x uygulmasıyla işimi bitiriyorum sonra tekrar cocu yüklüyom. Telefon 16gb aptallık ettim 16 alarak 64 ya da 128 gb aşşagısı telefon alma sakın ve sakın bilgin olsun .

Surf yapacaksan ve fotoğraf cekeceksen tabii ki de iPhone hem daha iyi hem daha uzun ömürlü

bende aynı fikirdeyim fakat 2. el yerine direk 0 iphone 11 alıp 5 sene falan kullanmak istiyorum iphone çok uzun ömürlü bir telefon üstüne adı var satmak istediğin zaman zorluk çıkartmayan bir marka teşekkür ederim tavsiyen için.
önemli değil dostum ben en başından beri iphonecuyum ama androidin de + ları var yok değil :D ios da kısıtlısın androidde özgürsün kısaca full oyun vs oynicaksan (apk olarak vs vs android al ama gidip de sadece mesajlaşırım film dizi izlerim cart curt yaparım oyun oynamam dersen ios en doğru seçim iosda da oyun oynarsın ama ne kadarda biter şarjın vs bilemem :D

Iphone 11 kullanan arkadaşım var kendisiyle konuştum şarjının 1 gün boyunca yettiğini uzun süre gittiğini söyledi fakat kullanmadan bilemem tabiki.

Senin şarj durumu nedir kanka gün içerisinde genellikle sıkıntı çekiyor musun yoksa hala daha uzun süre gidiyor mu? Bende senin gibi uzun süre kullanmak için iphone 11 almak istiyorum.
şarj sorunu eskilerde mevcut yenilerde yok ama şarj batarya durumu var onu 100%90 85 in altına düşürme çok kötü pil ihtiyacı oluyor

önemli değil dostum ben en başından beri iphonecuyum ama androidin de + ları var yok değil :D ios da kısıtlısın androidde özgürsün kısaca full oyun vs oynicaksan (apk olarak vs vs android al ama gidip de sadece mesajlaşırım film dizi izlerim cart curt yaparım oyun oynamam dersen ios en doğru seçim iosda da oyun oynarsın ama ne kadarda biter şarjın vs bilemem :D
Şu zamana kadar android telefon kullandım ne oyun oynarım ne böyle oyun kovalarım falan mobil oyunları sevmiyorum o yüzden hiç aram yok o yüzden ios daha uygun geldi :)

samsung al rahatina bak. teelfon alamadn once dusun yeni teelfona neden ihtiyac duyuyorum diye j72015 kullaniyorum halen iphone uzun omurlu diyenleri hic anlamiyorum. telefon ihtiyaclarini karsiliyorsa bence ynisini alma ama illada alicam diyorsan samsung s10 vya a50 olabilir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt