yusufhamz59
Bronz Üye
iphone xr alabilirsin
Kanka içerik üreticisi değilim fakat ios alıp içerik üretmeyi düşünüyorum. Mizah veya her hangi bir şey yapmaya başlayacağım şimdiden yabancıların çekmiş olduğu videoları kaydetmeye başladım onları bir nevi Türkçe ye çevirip paylaşacağım.eğer içerik üreticisiysen IOS geçebilirsin
androidin eski modelleri takılıyor. android 10 11 12 sürümlerine böyle şeylere rastlamazsın ve en az 5 yıl kullanırsın. samsung yeni modellerine uzun yıllar güncelleme desteği sunuyor.kanka bir çok kişi ve kullananlar dahi söylüyor bunu. Android belli bir süre zarfında kasmaya, takılmaya başlıyor fakat ios da öyle bir sıkıntı yok. Bende alacağım telefonu uzun süreli kullanmak istiyorum kararımı verdim en iyisi ios.
Ben ios tercih edeceğim çünkü sosyal medya ya içerik videosu çekme fikrim var, ios da paylaşılan videolar da kalite düşüşü yaşanmadığı için daha mantıklı geldi.androidin eski modelleri takılıyor. android 10 11 12 sürümlerine böyle şeylere rastlamazsın ve en az 5 yıl kullanırsın. samsung yeni modellerine uzun yıllar güncelleme desteği sunuyor.
11 almayı düşünüyorum şarj problemi olmadığını söylediler fakat bilmiyorum.geçmelisin ios daha güzel tek sorunu sarj
katılıyorumgeçmelisin ios daha güzel tek sorunu sarj