Anakart ID orijinal haline getirme

Raichu

Uzman Üye
Bir takım işlemler sonrası anakart ID'si değiştirilmiş. Anakarta ait bir takım özellikler bu sebeple kullanılamıyor. Bunu orijinal hale nasıl getirebilirim? Bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı?

Bir takım işlemler sonrası anakart ID'si değiştirilmiş. Anakarta ait bir takım özellikler bu sebeple kullanılamıyor. Bunu orijinal hale nasıl getirebilirim? Bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı?

bios + format attım gene aynı bi değişen yok

Son düzenleme:
kanka vanguard spooferı detect ettiğinde çocuğu oyuna sokmaz daldan dala atlama yardım edeceksen et etmeyeceksen etme

senin sorunun ise pespin spooferını kullanmandan kaynaklı amidewin ile değiştirebilirsin ya da ghostynin spooferı alıp ilk spoof yapıp sonrasında spoofu silmen gerek başka bi arkadaş spooferı kullandı ve ondada aynı durum en son hiç biri olmazsa ch431a alıp biosu yeniden yüklemen gerek
spoferi detecdt etdigindeymis ban yermisim bu kadar zamandir aklina geelcek tum spoferleri kullandim Crâck olsun hersey amidewin raid yalpdigin zaman ban falanda yemiyorsun keyfine bak daldan dala atlama demissinde beynini kullan azcik

getiremessin ama format bios atarsan System bilgindeki şeyler değişmez ama orjinal seraillerine donersin system informationda gozukmez ama
eski seriallerine bios up down formatla donemez yanlis bilgi vermeyin

serrialer zaten sp00ftan sp00fa degişirde pcyi yeniden başlatıgında eski haline dönmüyormu?
hayir o dediigin temp spoofer bu perm

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt