Anakart ID orijinal haline getirme

Raichu

Uzman Üye
Bir takım işlemler sonrası anakart ID'si değiştirilmiş. Anakarta ait bir takım özellikler bu sebeple kullanılamıyor. Bunu orijinal hale nasıl getirebilirim? Bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı?

Bir takım işlemler sonrası anakart ID'si değiştirilmiş. Anakarta ait bir takım özellikler bu sebeple kullanılamıyor. Bunu orijinal hale nasıl getirebilirim? Bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı?

bios + format attım gene aynı bi değişen yok

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bende anlamiyorum spoofer kullanicak arkadas neden geri getirmek istiyorsun qarantri cart curt vardiysa yedek alsaydin foto cekseydin amiyle duzeltirdin yedek almiyorsunuz spoof kullaniyorsunuz sonra nasil geri getiririm 10 yasinizmi var anlamiyorum
kendi seriallerine donup oyuna temiz girmek istiyor demekki

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Allah Allah baska serielle bani kalkdiginda kirlimi giriyor knk ?
anlamamak icin cabalıyosun sanırım.degisen serialler ile ban yedi fakat normal seriallerinin oyundaki banı kalktı,sen 4 ay bekler misin yoksa eski seriallere donup oynar misin?

Allah Allah baska serielle bani kalkdiginda kirlimi giriyor knk ?
kanka vanguard spooferı detect ettiğinde çocuğu oyuna sokmaz daldan dala atlama yardım edeceksen et etmeyeceksen etme

bios + format attım gene aynı bi değişen yok

senin sorunun ise pespin spooferını kullanmandan kaynaklı amidewin ile değiştirebilirsin ya da ghostynin spooferı alıp ilk spoof yapıp sonrasında spoofu silmen gerek başka bi arkadaş spooferı kullandı ve ondada aynı durum en son hiç biri olmazsa ch431a alıp biosu yeniden yüklemen gerek

kanka vanguard spooferı detect ettiğinde çocuğu oyuna sokmaz daldan dala atlama yardım edeceksen et etmeyeceksen etme

senin sorunun ise pespin spooferını kullanmandan kaynaklı amidewin ile değiştirebilirsin ya da ghostynin spooferı alıp ilk spoof yapıp sonrasında spoofu silmen gerek başka bi arkadaş spooferı kullandı ve ondada aynı durum en son hiç biri olmazsa ch431a alıp biosu yeniden yüklemen gerek
dc var mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt