An itibariyle woofer driverleri dt

hayir alakasi yok savunmuyorum demistim bile insanlarin beceremedikleri veya ticket acip yardim edemedikleri ellerinde kanit olmadigi halde konu acip uyarmaya calistiklarinin neden oldugunu ogrenmeye calisiyorum
Dostum 3 Kişi Ban Yedim Yazmış Kime Ne anlatıyorsun Neyin ticketından Bahsediyorsun?

Neyi ispatlamaya çalışıyorsun at yemi adamlar ban yedim diyorlar burada gelmiş gevşek gevşek laf yapıyorsun yemediysen git pasta kes kutla
kardeş adam wooferi savunmuyor sadece yemediğini söylüyor niye saldırıyorsunuz adama ayrıca niye yem atsın adam wooferin sahibi ya da reselleri oldugunu düşünmüyorum

çok uzak değil herkes woofer mük herkes woofer alsın derken , şimdi herkes woofer çöp kimse almasın diyor . Dünya böyle gelmiş böyle gidiyor.
Evet wooferın kendisi ticketıma geldi ve görüştük . Şuan için driver dt değil ama dt oldu . çok çabuk müdahale ettiler . Fakat herkesten windows format istemeyi yada raid 0 istemeyi doğru bulmadıklarını söyleyip dilersem iade alabiliceğimi söylediler .
E ban yedi herkes bunuda itiraz etmediler .
Sonrasında format ve tekrardan spoof kullanarak ben bu durumdan kurtuldum .
Tabi şuda var hiçbir zaman hiçbir spoofera bel bağlayıpta skinli hesap dizmem. Zaten hilede kullanıyorum . 2009 senesinden beri hilesiz oyun oynamadım . Kimler geldi kimler geçti hep bi banlanma olayı oldu .
Hile de kullanıyosan spoofta kullanıyosan eninde sonunda ban yiyeceksin. 3 .partilerin her oyundaki doğası bu
Kimse lütfen tartışmaya kalkmasın basit birşey aktardım o kadar . Cevapta vermeyeceğim hiçbirşeyide savunduğum yok .

Arkadaşlar ben de lydian atmıştım ve şu anda çok değerli bir hesabım var 6 aydır oynadığım,bir sıkıntı olmaz değil mi?

Arkadaşlar ben de lydian atmıştım ve şu anda çok değerli bir hesabım var 6 aydır oynadığım,bir sıkıntı olmaz değil mi?
bilmiyorum kanka bazilari pasteliyor sorun cikartiyor bazilari pasteliyor sorun cikarmiyor yeni hesap acip 1 2 hafta dene

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt