An itibariyle woofer driverleri dt

Hileyi bırakıp 1 ay 9 gündür hilesiz oynayan arkadaşıma maç içinde gözümün önünde ban attı. Main hesabının yanı sıra 4 kadar daha yan hesabı vardı çocuğun kontrol ettik hepsi tek tek banlanmış. Çocuk hileyi bıraktı ban yerim korkusuyla bilgisayarına cpuz bile yüklemiyordu artık düşünün. Admin arkadaşlar konuyu sabitlerse iyi olur diye düşünüyorum bir daha kimse bu çakallara para kazandırmasın.
almayın aldırmayın aga elinde sonunda ban atıyor sikko şey

Ayrıca bu adamlar scammerin önde gideni. Çok övüldüğünü görünce sorun yaşamayayım diye kendim de Giga anakartım için almıştım fakat gigabyte banını bile kaldıramadılar. İade istedim onu da yapmadılar. Farklı bir anakart satın almıştım hwid aktarımı istedim 5 dolar daha vereyim dedim onu da kabul etmediler.

Woofer almak en başından beri pişmanlıktır zaten piyasayı biraz araştırırsanız sebebini rahatlıkla görebilirsiniz.Spoof için nyrex,sync veya kendiniz manuel atmanız tavsiye ederim onunda dışında sağlam spoofer yok.

Hileyi bırakıp 1 ay 9 gündür hilesiz oynayan arkadaşıma maç içinde gözümün önünde ban attı. Main hesabının yanı sıra 4 kadar daha yan hesabı vardı çocuğun kontrol ettik hepsi tek tek banlanmış. Çocuk hileyi bıraktı ban yerim korkusuyla bilgisayarına cpuz bile yüklemiyordu artık düşünün. Admin arkadaşlar konuyu sabitlerse iyi olur diye düşünüyorum bir daha kimse bu çakallara para kazandırmasın.
daha dun guncellendi kanka neyi dt? savunmuyorum sadece soruyorum ban yemedim ben?

geçmiş olsun valoda artık hilesiz bir oyun olacak gibi gözüküyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt