An itibariyle woofer driverleri dt

tuum32

Gold Üye
Hileyi bırakıp 1 ay 9 gündür hilesiz oynayan arkadaşıma maç içinde gözümün önünde ban attı. Main hesabının yanı sıra 4 kadar daha yan hesabı vardı çocuğun kontrol ettik hepsi tek tek banlanmış. Çocuk hileyi bıraktı ban yerim korkusuyla bilgisayarına cpuz bile yüklemiyordu artık düşünün. Admin arkadaşlar konuyu sabitlerse iyi olur diye düşünüyorum bir daha kimse bu çakallara para kazandırmasın.

Şimdi bu yorumun altına yazarlar Woofer ile hala banı kalkan oynayanlar var onlar nasıl banı kalkıp oynuyor yalan söyleme kanıtlarınla gel diyen 1-2 çoluk çocuk
Geçmiş olsun kankam Arkadaşın fazla kafaya takmasın farklı oyunlar denesin bir süre veya farklı bir cihaz ile giriş sağlasın en temizi.

Şimdi bu yorumun altına yazarlar Woofer ile hala banı kalkan oynayanlar var onlar nasıl banı kalkıp oynuyor yalan söyleme kanıtlarınla gel diyen 1-2 çoluk çocuk
Geçmiş olsun kankam Arkadaşın fazla kafaya takmasın farklı oyunlar denesin bir süre veya farklı bir cihaz ile giriş sağlasın en temizi.
Woofer sahibiyim, ban aldığımız doğru supporttan cevap vermiyorlar.

Vay be geçmiş olsun geçen sene banada olmuştu bu tarz birşey baya acı bi durum aslında hesaplar güzelse

Woofer sahibiyim, ban aldığımız doğru supporttan cevap vermiyorlar.
Woofer vs dahil bir çok ürüne erişimim var ,çok eskiden almıştım bende aynılarının benzerini yaşamıştım şükür şuan herşey yolunda kafa fazla rahat umarım bir problemle karşılaşmazsın veya sorunun bir an önce çözülür kankam canını sıkmamaya bak dediğim gibi farklı oyunlar veya farklı bir cihaz kesin çözüm yolu ve kafanın ağrımamasını tereddüt etmemeni sağlar
:bear:

Her Konu Altında 2 3 Arkadaş En Az woofer reklamı yapıyor Sürekli Uyarıyorum Bilip Bilmeden İnsanlara Önermeyin Diye Driverlar Dt Olunca Patlıyor Diye Fakat hâla devam ediyorlar Tek Diyeceğim Şey Geçmiş Olsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt