Çözüldü AİMBOT YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otuzbir62

Gold Üye
VALORANT GİBİ OYUNLARDA KENDİM NASIL AİMBOT YAPABİLİRİM HANGİ PROGRAMLAMA DİLLERİNİ ÖĞRENMEM GEREK YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI

hiç girme knk bence hile açmak ayrı dert oda yetmezmiş gibin valoranta en iyi hile koruma sistemi var onu aktif tutmak ayrı dert + oyuna etki eden yazılımlarla aim bot yapmak çok zor durmadan ban yiyip durursun

Önce kendine virtual mouse için driver yazacaksın yada ud mousemove yöntemi bulacaksın ondan sonra hangi dil üzerinde çalışacaksan o dilin mantığını öğreneceksin yolov veya color hangisini yapacaksan araştıracaksın basit bir şey değil yani

knk valorant aim bot source code yaz fix yemiş kodlara bak kafana göre rastgele kod yazma Xd
Biliyorum ama onun için yazılım öğrenmem lazım şuan eğitim alıyorum öğrenince dediğini yapcam öneri için tşkler
Önce kendine virtual mouse için driver yazacaksın yada ud mousemove yöntemi bulacaksın ondan sonra hangi dil üzerinde çalışacaksan o dilin mantığını öğreneceksin yolov veya color hangisini yapacaksan araştıracaksın basit bir şey değil yani
Sonunda adam gibi cevap veren birisi 😀 teşekkürler

Biliyorum ama onun için yazılım öğrenmem lazım şuan eğitim alıyorum öğrenince dediğini yapcam öneri için tşkler

Sonunda adam gibi cevap veren birisi 😀 teşekkürler
Ek olarak öğrenirken algoritmaya yoğunlaş python veya c+ tercih et c# kullanıyorum c+ fazla bilmiyorum ama keşke başlarken python gibi bir dil ile başlasaymışım diyorum algoritma bilmeden yapabileceğini zannetmiyorum

Ek olarak öğrenirken algoritmaya yoğunlaş python veya c+ tercih et c# kullanıyorum c+ fazla bilmiyorum ama keşke başlarken python gibi bir dil ile başlasaymışım diyorum algoritma bilmeden yapabileceğini zannetmiyorum
bende şuan python öğreniyorum.
Peki algoritma hile kodlamada ne işime yarar ?

bende şuan python öğreniyorum.
Peki algoritma hile kodlamada ne işime yarar ?

C# Pixel Aimbot için ufak kod parçacığı
  1. public static bool IsInPolygon(Point[] poly, Point p)
  2. {
  3. poly.OrderBy(x => Math.Atan2(x.X - p.X, x.Y - p.Y)).ToList();
  4. Point p1, p2;
  5. bool inside = false;
  6. if (poly.Length < 3)
  7. {
  8. return inside;
  9. }
  10. var oldPoint = new Point(
  11. poly[poly.Length - 1].X, poly[poly.Length - 1].Y);
  12. for (int i = 0; i < poly.Length; i++)
  13. {
  14. var newPoint = new Point(poly.X, poly.Y);
    [*]
    [*] if (newPoint.X > oldPoint.X)
    [*] {
    [*] p1 = oldPoint;
    [*] p2 = newPoint;
    [*] }
    [*] else
    [*] {
    [*] p1 = newPoint;
    [*] p2 = oldPoint;
    [*] }
    [*]
    [*] if ((newPoint.X < p.X) == (p.X <= oldPoint.X)
    [*] && (p.Y - (short)p1.Y) * (p2.X - p1.X)
    [*] < (p2.Y - (short)p1.Y) * (p.X - p1.X))
    [*] {
    [*] inside = !inside;
    [*] }
    [*]
    [*] oldPoint = newPoint;
    [*] }
    [*]
    [*] return inside;
    [*] }

Sadece aimbot için bu yola gireceksen başlamadan bırakmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt