kitlenmiyor galibacolor aimbot dusmana kitleniyor mu ?
Başladım artık bırakamamhiç girme knk bence hile açmak ayrı dert oda yetmezmiş gibin valoranta en iyi hile koruma sistemi var onu aktif tutmak ayrı dert + oyuna etki eden yazılımlarla aim bot yapmak çok zor durmadan ban yiyip durursun
Bulursan banasanyazarmıdıncolor aimbot oluyo genelde mora kitleniyo oyle yapıyolar ama nasıl yapılıyo hiç bir fikrim yok
knk valorant aim bot source code yaz fix yemiş kodlara bak kafana göre rastgele kod yazma XdBaşladım artık bırakamam![]()
Biliyorum ama onun için yazılım öğrenmem lazım şuan eğitim alıyorum öğrenince dediğini yapcam öneri için tşklerknk valorant aim bot source code yaz fix yemiş kodlara bak kafana göre rastgele kod yazma Xd
Sonunda adam gibi cevap veren birisiÖnce kendine virtual mouse için driver yazacaksın yada ud mousemove yöntemi bulacaksın ondan sonra hangi dil üzerinde çalışacaksan o dilin mantığını öğreneceksin yolov veya color hangisini yapacaksan araştıracaksın basit bir şey değil yani
Ek olarak öğrenirken algoritmaya yoğunlaş python veya c+ tercih et c# kullanıyorum c+ fazla bilmiyorum ama keşke başlarken python gibi bir dil ile başlasaymışım diyorum algoritma bilmeden yapabileceğini zannetmiyorumBiliyorum ama onun için yazılım öğrenmem lazım şuan eğitim alıyorum öğrenince dediğini yapcam öneri için tşkler
Sonunda adam gibi cevap veren birisiteşekkürler
bende şuan python öğreniyorum.Ek olarak öğrenirken algoritmaya yoğunlaş python veya c+ tercih et c# kullanıyorum c+ fazla bilmiyorum ama keşke başlarken python gibi bir dil ile başlasaymışım diyorum algoritma bilmeden yapabileceğini zannetmiyorum
bende şuan python öğreniyorum.
Peki algoritma hile kodlamada ne işime yarar ?