Temelin yoksa uğraşmamanı öneririm gerçekten çok zamanını alır 2 yıl gibi.düşündüm knk bilmiyorsan boş yorum yapma bende biliyorum böyle öğrenemiceğimi
Temelim var dostum önerin için teşekkür ederimTemelin yoksa uğraşmamanı öneririm gerçekten çok zamanını alır 2 yıl gibi.
Hangi dil diye soruyorsan temelin olduğunu düşünmüyorumTemelim var dostum önerin için teşekkür ederim
Rusça Ve İngilizce öğrenirsen işin kolaylaşırVALORANT GİBİ OYUNLARDA KENDİM NASIL AİMBOT YAPABİLİRİM HANGİ PROGRAMLAMA DİLLERİNİ ÖĞRENMEM GEREK YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI
Bendede aynı şekilde oluyorcolor aimbot oluyo genelde mora kitleniyo oyle yapıyolar ama nasıl yapılıyo hiç bir fikrim yok
Aparentemente c\c++ entre outrasCOMO POSSO ME OBTER EM JOGOS COMO O VALORANT QUAIS LINGUAGENS DE PROGRAMAÇÃO PRECISO APRENDER, ALGUEM PODE ME AJUDAR?
Temel derken yazılımda temelim var demek istedimHangi dil diye soruyorsan temelin olduğunu düşünmüyorum![]()
bilgin varsa yardımcı olur musun reisRusça Ve İngilizce öğrenirsen işin kolaylaşır
Bendede aynı şekilde oluyor
Hile konusunda temelin olmalıTemel derken yazılımda temelim var demek istedim
bilgin varsa yardımcı olur musun reis
color aimbot dusmana kitleniyor mu ?color aimbot oluyo genelde mora kitleniyo oyle yapıyolar ama nasıl yapılıyo hiç bir fikrim yok
temelin ne roblox executor falan mı yaptın?Temelim var dostum önerin için teşekkür ederim