Arıyorum adam gibi ürünü olan bir dev arıyorum (sanırım yok) fortnite valo yada aio spoof (PASTE OLMAYAN!) ÜNLEM!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VenoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
burada bulabileceğini pek sanmıyorum

bestcheese bende seni zeki sanıyordum novitec'in eski tüm videoları fotoğrafları bana ait ürünün nasıl birşey olduğunu biliyorum lütfen bana novi demeyin
image.png
Benim akıllı ufak kardeşim, şunu herkesin içerisinde netleştirelim ki sen insanları bu yazılarınla manipüle etme.

Öncelikle Novitec ürününü satmayı sen bırakmadın, biz seni attık. Çünkü arkamızdan iş çevirip DM'den yazdıklarımızı sızdırdın.

2. olarak Novitec'in zamanında Media Creator'ü olman hiçbir şey değiştirmiyor, hava atmak için böyle saçma sapan şeyler paylaşma.

3. olarak ürün son aylarda sık detection geçirse de Novitec şu anda UD, global market üzerinde ürün pazarlanıyor ve gayet de iyi satıyor. Türkiye'de adını duymaman ürünün satmadığı ve DT olduğu anlamına gelmiyor.

Son olarak da Novitec yazılımı tarafından kara listeye alındın ve asla satamayacaksın, bunu bildiğin için "Novi önerme" diyorsun zaten. Kolay gelsin :)

Son düzenleme:
Benim akıllı ufak kardeşim, şunu herkesin içerisinde netleştirelim ki sen insanları bu yazılarınla manipüle etme.

Öncelikle Novitec ürününü satmayı sen bırakmadın, biz seni attık. Çünkü arkamızdan iş çevirip DM'den yazdıklarımızı sızdırdın.

2. olarak Novitec'in zamanında Media Creator'ü olman hiçbir şey değiştirmeyecek hava atmak için şöyle saçma sapan şeyler paylaşma.

3. olarak ürün son aylarda sık detection geçirse de Novitec şu anda UD ve şu anda global market üzerinde ürün pazarlanıyor ve gayet de iyi satıyor.

Son olarak da Novitec yazılımı tarafından kara listeye alındın ve asla satmayacaksın, bunu bildiğin için "Novi önerme" diyorsun zaten. Kolay gelsin :)
bir babadır bizim için

2. olarak Novitec'in zamanında Media Creator'ü olman hiçbir şey değiştirmeyecek hava atmak için şöyle saçma sapan şeyler paylaşma.

3. olarak ürün son aylarda sık detection geçirse de Novitec şu anda UD ve şu anda global market üzerinde ürün pazarlanıyor ve gayet de iyi satıyor.

Son olarak da Novitec yazılımı tarafından kara listeye alındın ve asla satmayacaksın, bunu bildiğin için "Novi önerme" diyorsun zaten. Kolay gelsin :)

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt