Arıyorum adam gibi ürünü olan bir dev arıyorum (sanırım yok) fortnite valo yada aio spoof (PASTE OLMAYAN!) ÜNLEM!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VenoX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elimde bir suru fortnite leak source var

Gamebreaker & BlackPlague yazdın mı.

gbyi sayma bana karşı kinliler
Şu anda yıllardır kullanıcılarına tek düzgün ve hile sunan o adam gidip özür dileyip gereken açıklamayı yaparsan seni geri çevirmez. Unutma her insan hata yapar ve delikanlı gibi hatanı kabul edip kendisinden özür dilersen seni affeder. ( Ya da etmez orasını bilemem ama bir özür bile önemli şu hayatta )

bestcheese bende seni zeki sanıyordum novitec'in eski tüm videoları fotoğrafları bana ait ürünün nasıl birşey olduğunu biliyorum lütfen bana novi demeyin
image.png
Tr de ürünü olup sağlam kişi yok , eskiden sağlamdı Crâck yemeden önce

Şu anda yıllardır kullanıcılarına tek düzgün ve hile sunan o adam gidip özür dileyip gereken açıklamayı yaparsan seni geri çevirmez. Unutma her insan hata yapar ve delikanlı gibi hatanı kabul edip kendisinden özür dilersen seni affeder. ( Ya da etmez orasını bilemem ama bir özür bile önemli şu hayatta )
boşver ben diyeceğimi dedim zaten

Valla abi zor iş bulmak öyle bir şey yok piyasada Herkes paste satıyor resmen. Büyük ihtimalle bulamazsın adam gibi ürün, hazır ol hayal kırıklığına. Biraz araştır, belki şansın yaver gider ama umudun fazla olmasın.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Discord üzerinden ulaşabilirsin dostum

Discord: nero89984

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt