sadoli3535
Silver Üye
ben tanımıyorum inan kim nedir ne değildir bilgisayarla pek aramda yok böyle şeylerde inan ki bilmiyorum nasıl olur nasıl edilirdeveloperi leta dedim yanlış anladınız
ben tanımıyorum inan kim nedir ne değildir bilgisayarla pek aramda yok böyle şeylerde inan ki bilmiyorum nasıl olur nasıl edilirdeveloperi leta dedim yanlış anladınız
ban yedikten sonra spoofer kullanırsan senin hwidini vs değiştirip oyuna girmeni sağlıyor.Arkadaşlar valorantta kalıcı olarak ban yemiştim bunun için 2 3 gün önce spoffer satın aldım ve spoffer alırken aldığım elamana sordum steamdaki oyunlarım banlanırmı bu spoffer yüzünden felan asla imkansız gibi şeyler söyledi bana daha sonra pubg indirdim kurdum vs işte pubg girdim 1 oyun 5 veya 10 dakika geçti hesabım 1 günlük ban yedi az önce ise farklı bi hesaptan 1 yıldır kullanılmayan bir hesaptan giriş yaptım onada 1 günlük ban attı spofferdan dolayı ban atıyormu bana lütfen yardımcı olmanızı istiyorum çünkü hesabım acayip değerli kesinlikle 3 parti yazılım yani hile kullanmıyorum bilginize ....
spofferi tamamen kaldırıp format vs attıktan sonra atmaz demi birdaha ?ban yedikten sonra spoofer kullanırsan senin hwidini vs değiştirip oyuna girmeni sağlıyor.
eğer bilgisayarında 3.parti bi yazılım vs yüklüyse açık olmasa bile onu algılayıp ban atmıştır.
atmazspofferi tamamen kaldırıp format vs attıktan sonra atmaz demi birdaha ?
atmaz fakat spoofer ile ilgili olduğunu sanmıyorumspofferi tamamen kaldırıp format vs attıktan sonra atmaz demi birdaha ?
bu dedıklerın ne ?Muhtemelen driver mapliyor kdmapper ile pubg de direkt yapistiriyor banı
Bende bahsediyorum bundan, arkadaş 3. Parti bir Valorant yazılımı vs. satın almadı bizden. Spoofer satın aldı spooferden ban yese kalıcı yer 1 günlük ban atmasının bununla alakası olacağını dusunmuyorum sattığım su anda bana gore en iyi spooferlerden ghosty vs değil pubgde banı olsa bile açacak düzeydedir - ürünün yapımcısı ile görüştüğüm zaman alakasız olduğunu söyledi.bu beyinle bu yasiniza nasiiil geliyonuz anlamiiyorum spooferle baniin ne alakasi var ?
Senin üçüncü parti yazılım kullanmadım demen hiçbir şey ifade etmiyor spoof atmak için üçüncü parti zorla sürücü yüklüyor pubg böyle şeyleri direkt banlıyorbu dedıklerın ne ?
kdmapper ile yapsak sence valorant farkedip ban atmayacak mı ?Senin üçüncü parti yazılım kullanmadım demen hiçbir şey ifade etmiyor spoof atmak için üçüncü parti zorla sürücü yüklüyor pubg böyle şeyleri direkt banlıyor