ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Arkadaşlar valorantta kalıcı olarak ban yemiştim bunun için 2 3 gün önce spoffer satın aldım ve spoffer alırken aldığım elamana sordum steamdaki oyunlarım banlanırmı bu spoffer yüzünden felan asla imkansız gibi şeyler söyledi bana daha sonra pubg indirdim kurdum vs işte pubg girdim 1 oyun 5 veya 10 dakika geçti hesabım 1 günlük ban yedi az önce ise farklı bi hesaptan 1 yıldır kullanılmayan bir hesaptan giriş yaptım onada 1 günlük ban attı spofferdan dolayı ban atıyormu bana lütfen yardımcı olmanızı istiyorum çünkü hesabım acayip değerli kesinlikle 3 parti yazılım yani hile kullanmıyorum bilginize ....
bu beyinle bu yasiniza nasiiil geliyonuz anlamiiyorum spooferle baniin ne alakasi var ?

bu beyinle bu yasiniza nasiiil geliyonuz anlamiiyorum spooferle baniin ne alakasi var ?
beyinle alakası ne öncelikle birincisi bu ikincisi bilmediğim için sordum üçüncüsü pubgde hile açmadığım halde 1 gün ban yiyince insan bi sorguluyor neden diye anladın ...

evet doğru bendim haklısınız ama şimdi sorun şu ben kalıcı olarak banlanmadım pubgden ama her girdiğimde 1 gün ban atıyor format attığımda bu sorun kalkar mı ortadan ?
Attığın spoofda remove spoof butonu varsa kullan yoksa, format bios up attığında seriallerin %95 ihtimalle eski haline döner sorun ortadan kalkar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt