LifNeye göre sc4mmer diyorsun ? Kullanan üyeler mevcut onlardan biride benim insanlara boş yere iftira atma.
Nasıl elinde kanıt olmadan aynı video yu 6 ay önce gördüm diyorum hilenin sahibi ile de konuştum herif doğruladı neyin kanıdı olucak dahaCliplerin çoğunu ben attım elinde kanıt olmadan insanlara iftira atma büyüyün biraz.
Ne zaman benimle konuştun ?Lif
Nasıl elinde kanıt olmadan aynı video yu 6 ay önce gördüm diyorum hilenin sahibi ile de konuştum herif doğruladı neyin kanıdı olucak daha
discord.gg/muffinvalorantDC DAVET GEÇERSİZ
Laptop, Masaüstü farketmiyor. İstediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz ^^Fiyatlar inanılmaz uygun ve hile de yazılana göre gayet kaliteli ve başarılı duruyor. Masaüstü bir pc ye sahip olsam gereken kartı almayı düşünebilirdim. Eğer alma gibi fırsatınız varsa kaçırmayın iyi satışlar.
Kusura bakmayın ne olduğunu bilmiyordum cahilliğime verin. Valorant banım kalktığı zaman almayı düşünebilirim fakat safe oynadığımız sürece ne kadar zamanla götürür ve sürekli güncelleme atıp ud kalmasını sağlıyor musunuz? Yani aldığımız karta değecek mi ve shield almasakta kullanabilir miyiz? Hepsini almak istesek bayağı maliyetli oluyor.Laptop, Masaüstü farketmiyor. İstediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz ^^
Muffin kodlandığından beri undetected legit oynadığınız sürece istediğiniz kadar götürür sizi. Arduino sayesinde güncelleme süreleri azalıyor çünkü fixlenmesi yaklaşık 3-4 ay sürebiliyor. Fixlenirse güncelleme ile yeniden çalışır hale getirebiliriz. Fakat fixleneceğini düşünmüyorum, tek input sayesinde valorant algılayamıyor. Fully Rage oynarsanız hesap banı yersiniz hwid yiyeceğinizi sanmıyorum ki 9 aydır 1 kere hwid yemedim. Yani aldığınız karta kesinlikle değecek, Host Shielde ihtiyacınız yok fakat alırsanız ekstra güvenlik kazanırsınız, fakat kurulumu gerçekten başınızı yorar ayrıca bunun kurulumunda biz yapıyoruz fakat sizin onu çalıştırabilmeniz için 5V altında bir mouseye sahip olmanız gerekiyor, onun üstünde bir fareye sahipseniz lehim vesaire yapmanız gerekiyor ki bu çok zamanınızı alır uğraşmak istemessiniz. Ayrıca Muffini satın aldığınızda kurulumu tamamen biz üstleniyoruz, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde kurulumu yapıyoruz. ^^Kusura bakmayın ne olduğunu bilmiyordum cahilliğime verin. Valorant banım kalktığı zaman almayı düşünebilirim fakat safe oynadığımız sürece ne kadar zamanla götürür ve sürekli güncelleme atıp ud kalmasını sağlıyor musunuz? Yani aldığımız karta değecek mi ve shield almasakta kullanabilir miyiz? Hepsini almak istesek bayağı maliyetli oluyor.
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum zahmet verdim sizlere, hesap banım kalktığı zaman almayı düşüneceğim. Rage oynamayı seven birisi değilim rage oynayınca zevk alamıyorum fakat legit bir şekilde güzel zevk alıyorum. Hesap banım temmuz ayında kalkıyor o zamana kadar gerekli malzemeleri almaya çalışırım ban kalktıktan sonra da hileyi alırım. İyi satışlar tekrardan teşekkür ediyorum.Muffin kodlandığından beri undetected legit oynadığınız sürece istediğiniz kadar götürür sizi. Arduino sayesinde güncelleme süreleri azalıyor çünkü fixlenmesi yaklaşık 3-4 ay sürebiliyor. Fixlenirse güncelleme ile yeniden çalışır hale getirebiliriz. Fakat fixleneceğini düşünmüyorum, tek input sayesinde valorant algılayamıyor. Fully Rage oynarsanız hesap banı yersiniz hwid yiyeceğinizi sanmıyorum ki 9 aydır 1 kere hwid yemedim. Yani aldığınız karta kesinlikle değecek, Host Shielde ihtiyacınız yok fakat alırsanız ekstra güvenlik kazanırsınız, fakat kurulumu gerçekten başınızı yorar ayrıca bunun kurulumunda biz yapıyoruz fakat sizin onu çalıştırabilmeniz için 5V altında bir mouseye sahip olmanız gerekiyor, onun üstünde bir fareye sahipseniz lehim vesaire yapmanız gerekiyor ki bu çok zamanınızı alır uğraşmak istemessiniz. Ayrıca Muffini satın aldığınızda kurulumu tamamen biz üstleniyoruz, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde kurulumu yapıyoruz. ^^
Öncelikle Muffini seçtiğin için teşekkür ediyorum, Muffin hakkında bilgilendirmeleri sunucumuzdan okumak istersenBilgilendirme için çok teşekkür ediyorum zahmet verdim sizlere, hesap banım kalktığı zaman almayı düşüneceğim. Rage oynamayı seven birisi değilim rage oynayınca zevk alamıyorum fakat legit bir şekilde güzel zevk alıyorum. Hesap banım temmuz ayında kalkıyor o zamana kadar gerekli malzemeleri almaya çalışırım ban kalktıktan sonra da hileyi alırım. İyi satışlar tekrardan teşekkür ediyorum.