buna bir ceza gelmesi gerekmiyor mu artık sabrım taşmaya başlıyor @L3G

gerçekten çok iyi satıcılar ne sorarsam cevaplıyorlar

Yakın zamanda Muffin Community olarak çekilişlere başlıyacağız, Muffine sahip olan tüm kullanıcılar çekilişe katılabilicek. 1 Günden 7 güne kadar ek süre ilave edilicek iyi günler.

Arkadaşın hilesi güzel mor olan her şeye kitleniyor altta verdigim hileler gibi hile dedigi gibi geç fixleniyor galiba avantajı bu ama hileyi almadan önce 2-3 haftadır kullandıgım hileye bakabilirsiniz aim olarak aynı çalışıyorlar video bakarak düşüncem böyle benim ve niyeyse hileyi alan kişilerin 1 yorumu ve son görülmesi yorum attıktan sonra hesaptan çıkması @L3G inceliyebilir misin

Sorik ortalama 3-4 aydır ud ve ücretsiz aimbot 2-3 haftadır UD
https://cheatglobal.com/konu/uecretsiz-valorant-aimbot.25137/ // veya sorik aimbotu deniyebilirsiniz

İyi satışlar.
yazmış olduğun 3 yazılımı da deneme fırsatım oldu sorik ud filan değil ücretsiz aimbot altında açılan konuda ki yazılımda bu arkadaşların yazılımı kadar stabil çalışmıyor özellikle rcs ve titreme olayında ayrı bir güzel bu yazılım gayet başarılı :perfect:

yazmış olduğun 3 yazılımı da deneme fırsatım oldu sorik ud filan değil ücretsiz aimbot altında açılan konuda ki yazılımda bu arkadaşların yazılımı kadar stabil çalışmıyor özellikle rcs ve titreme olayında ayrı bir güzel bu yazılım gayet başarılı :perfect:
Muffini görmemesine rağmen free detected hilelerle karşılaştırması ayrı bir garip, kavga çıkarmak istemediğim için bişey yazmıyorum ^^

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt