- Ticaret Puanı: 14 / 0
Oyuna inject olmadan valoranttan bagımsız çalısan bir renk botu oyundaki düşmanlara otomatik aim alıyot aimbot progamı.bu color aim in tam olarak mantıgı nedir acaba
Oyuna inject olmadan valoranttan bagımsız çalısan bir renk botu oyundaki düşmanlara otomatik aim alıyot aimbot progamı.bu color aim in tam olarak mantıgı nedir acaba
Detect durumu geçirmek için internal bir hile olmaya gerek yok ki? External ürünler nasıl detected duruma geçiyor?Öncelikle colorbotlar inject olmadan çalısır. Valoranttan bağımsız olarak çalısır. Mor renk olan her oyunda çalısır örneğin spectre divide oyunundada çalısıyor. Çıktıgı günden bu yana detected olmamıştır. Bizzat kendi champions 21,22,23 olan main hesabımda kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.
Ürün kaynaklı banlanan kısı olmadı. Dolandırıcılıkla ilgisi oldugunu düsünmüyorum. Eleştiriniz için teşekkür ederimDetect durumu geçirmek için internal bir hile olmaya gerek yok ki? External ürünler nasıl detected duruma geçiyor?
Signature ve bir sürü yöntem var kısaca tespit edilmeme sebebi hile sağlamlığı değil gamerdoca gitmemesi exenin
Yaptığınız açıklama boş o başlığı koymak %100 dolandırıcılıktır
DWQDQWKDWLQPDWQŞDWQDQWDQWTESPİT EDİLEMEZ
Allah mısınız bu cümleyi kurabiliyorsunuz?
kısaca fg community dencolorbotuna lafım yok ama diğer vista full ürününden dolayı ban yedim belli etmeden
Şuan banlanmamış olması milletin ileridede banlanmayacağı anlamına gelmez başlık insanları dolandırmaktan başka hiç bir şeye yaramıyorÜrün kaynaklı banlanan kısı olmadı. Dolandırıcılıkla ilgisi oldugunu düsünmüyorum. Eleştiriniz için teşekkür ederim
Colorbot zaten safe external v1 de bakım çalısması mevcut. V2 alabılırsınız ındırebılıım fiyatları bütcenıze göre abartmadan.colorbotuna lafım yok ama diğer vista full ürününden dolayı ban yedim belli etmeden
Dostum benımle ne alıp veremediğiniz var? Eleştirinizi değerlendırdım ve baslıgı degistirdim.O kadar sağlamsa discorddan hilenin loaderini iletebilirsiniz herkesle paylaştığınız