- Ticaret Puanı: 14 / 0
Yedirtmiyor efendım satın alan müşterimizden delaylı olanlar dısında ban bildirimi gelmemiştir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Ban yedirtiyormu lifetime varmı?
Yedirtmiyor efendım satın alan müşterimizden delaylı olanlar dısında ban bildirimi gelmemiştir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Ban yedirtiyormu lifetime varmı?
Lifetime var mı?Yedirtmiyor efendım satın alan müşterimizden delaylı olanlar dısında ban bildirimi gelmemiştir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Maalesef bulunmamakta.Lifetime var mı?
Olsa alacaktım. Gelme ihtimali var mı?Maalesef bulunmamakta.
Lifetime icin hiç bir ürün icin tavsiye etmem ürünün 2 yıl sonra olacagının garantisi yok. Bu yüzden aylık alım yapabilirsiniz.Olsa alacaktım. Gelme ihtimali var mı?
Aylık alırsam zarara giriyorum.Lifetime icin hiç bir ürün icin tavsiye etmem ürünün 2 yıl sonra olacagının garantisi yok. Bu yüzden aylık alım yapabilirsiniz.
Neden?Aylık alırsam zarara giriyorum.
Öncelikle colorbotlar inject olmadan çalısır. Valoranttan bağımsız olarak çalısır. Mor renk olan her oyunda çalısır örneğin spectre divide oyunundada çalısıyor. Çıktıgı günden bu yana detected olmamıştır. Bizzat kendi champions 21,22,23 olan main hesabımda kullanıyorum. Bir sıkıntı yaşamadım.TESPİT EDİLEMEZ
Allah mısınız bu cümleyi kurabiliyorsunuz?