.

Key: RISE-AIO-vgrc-Otfo-5ljP-7Uuv
not: sorumluluk kabul etmiyorum rat olabilir olmayabilir crackleyebileyecek arkadaşlar baksın cracklerse buraya atıp kullanalım reverse dışı bilgisi olmayan indirmesin kırarsanız çok iyi olur
andales kırdı diye biliyorum keyauth + olarak içerisinde rat var diye biliyorum resellerin bile müşterilerinin tüm loglarını çekiyor + dt diye biliyorum daha hayırlı bişeyler kırında kullanak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Zamanında bir göz gezdirmiştik bu rise ürününe. İçinde birtek ben yoktum. Bu ürünü alıp kullanan arkadaşlara zaten bol bol geçmiş olsun. Donunuzun rengine kadar alıyor ürün sahibi :D

Zamanında bir göz gezdirmiştik bu rise ürününe. İçinde birtek ben yoktum. Bu ürünü alıp kullanan arkadaşlara zaten bol bol geçmiş olsun. Donunuzun rengine kadar alıyor ürün sahibi :D
Benim yapcağım yorumu pek kişi kayle almazdı seninde bu düşüncelere sahip olman beni mutlu etti

Akıllarda o soru ratlı ürün satmasına rağmen forumda nasıl barınıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Benim yapcağım yorumu pek kişi kayle almazdı seninde bu düşüncelere sahip olman beni mutlu etti

Akıllarda o soru ratlı ürün satmasına rağmen forumda nasıl barınıyor
Yüksek ihtimal kendileride bunun farkında değiller. Reseller oldukları için ürün hakkında bilgileri yok. Aaa bak dönüyor diyerek her üründen panel alırsa millet olacağı bu :D Fakat tek birşey diyebilirim ana firmanın müşteri desteği mükemmel ben trde öyle bir destek ekibi hiç görmedim. Adamlar sürekli yazıp sorun var mı gibi soruyorlar ilgileniyorlar.

Ben kullanmadım bir arkadaşdan aldım vgc bypass falan vardı skin changer menüsü falan iyidi aimbotu paylaşmak istedim belki birisi kırar diye keyiyle

Key: RISE-AIO-vgrc-Otfo-5ljP-7Uuv
not: sorumluluk kabul etmiyorum rat olabilir olmayabilir crackleyebileyecek arkadaşlar baksın cracklerse buraya atıp kullanalım reverse dışı bilgisi olmayan indirmesin kırarsanız çok iyi olur
Konuya Virüs Total sonucunu ekleyin.

Beni yanlış anlamasın diğer arkadaşlarım isminin sonunda software olan birisine karşı istemsiz gıcık kapıyorum DLL yapın store yapın başka bir şey yapın neden çoğu kişi software katmayı tercih ediyor?

Beni yanlış anlamasın diğer arkadaşlarım isminin sonunda software olan birisine karşı istemsiz gıcık kapıyorum DLL yapın store yapın başka bir şey yapın neden çoğu kişi software katmayı tercih ediyor?

:crycat:

Evet bende de o algı var. Fazlasıyla görmekten sıkıldım.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt