edebiyatsiz
Efsane Üye
- İletişim

fix
Son düzenleme:
andales kırdı diye biliyorum keyauth + olarak içerisinde rat var diye biliyorum resellerin bile müşterilerinin tüm loglarını çekiyor + dt diye biliyorum daha hayırlı bişeyler kırında kullanakLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Key: RISE-AIO-vgrc-Otfo-5ljP-7Uuv
not: sorumluluk kabul etmiyorum rat olabilir olmayabilir crackleyebileyecek arkadaşlar baksın cracklerse buraya atıp kullanalım reverse dışı bilgisi olmayan indirmesin kırarsanız çok iyi olur
Benim yapcağım yorumu pek kişi kayle almazdı seninde bu düşüncelere sahip olman beni mutlu ettiZamanında bir göz gezdirmiştik bu rise ürününe. İçinde birtek ben yoktum. Bu ürünü alıp kullanan arkadaşlara zaten bol bol geçmiş olsun. Donunuzun rengine kadar alıyor ürün sahibi![]()
Yüksek ihtimal kendileride bunun farkında değiller. Reseller oldukları için ürün hakkında bilgileri yok. Aaa bak dönüyor diyerek her üründen panel alırsa millet olacağı buBenim yapcağım yorumu pek kişi kayle almazdı seninde bu düşüncelere sahip olman beni mutlu etti
Akıllarda o soru ratlı ürün satmasına rağmen forumda nasıl barınıyor
Ben kullanmadım bir arkadaşdan aldım vgc bypass falan vardı skin changer menüsü falan iyidi aimbotu paylaşmak istedim belki birisi kırar diye keyiyleZamanında bir göz gezdirmiştik bu rise ürününe. İçinde birtek ben yoktum. Bu ürünü alıp kullanan arkadaşlara zaten bol bol geçmiş olsun. Donunuzun rengine kadar alıyor ürün sahibi![]()
Konuya Virüs Total sonucunu ekleyin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Key: RISE-AIO-vgrc-Otfo-5ljP-7Uuv
not: sorumluluk kabul etmiyorum rat olabilir olmayabilir crackleyebileyecek arkadaşlar baksın cracklerse buraya atıp kullanalım reverse dışı bilgisi olmayan indirmesin kırarsanız çok iyi olur
Beni yanlış anlamasın diğer arkadaşlarım isminin sonunda software olan birisine karşı istemsiz gıcık kapıyorum DLL yapın store yapın başka bir şey yapın neden çoğu kişi software katmayı tercih ediyor?

Evet bende de o algı var. Fazlasıyla görmekten sıkıldım.Beni yanlış anlamasın diğer arkadaşlarım isminin sonunda software olan birisine karşı istemsiz gıcık kapıyorum DLL yapın store yapın başka bir şey yapın neden çoğu kişi software katmayı tercih ediyor?