LorenzoBourbon
Silver Üye
ne zaman düzeltilecek
easy victory bu cracklenmesi zor@FatihRootkanka bu sürümünü bulma şansın var mı herkes bunu kullanıyor şuan oyunda find best shot vs daha çok seçeneği var bu paylaştığının kaçırdığı çok atış oluyor ama bu yeni sürümü diye düşünüyorum kullanıp kaçıranı görmedim
kanka bu hilenin farklı versiyonu nasıl cracklenmesi zor sende bu sürümünün dosyası varsa paylaş yapılır bir şeyler.easy victory bu cracklenmesi zor
şuan ki hilenin zaten source kodu leaklendi. Bahsettiğim hile bunla aynı değilkanka bu hilenin farklı versiyonu nasıl cracklenmesi zor sende bu sürümünün dosyası varsa paylaş yapılır bir şeyler.
Son güncellemeyle birlikte gameloopta oyun açılmıyor (5.10.0) sadece bende mi var bu sorun sizde de var mı? 8 ball pool durdu diyip kapanıyor
gameloopta 8 ball pool açılıyor mu kontrol eder misin bende güncellemeden sonra 8 ball pool durdu hatası veriyor başka bunu yazan da olmamış benden mi kaynaklı bilmiyorum öğlen çalışıyordu eski sürümdeşuan ki hilenin zaten source kodu leaklendi. Bahsettiğim hile bunla aynı değil