Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 ball pool son sürüm gameloopta açılmıyor bende 5.9.0 apk sını indirdim internetten ama ben bu oyunu gameloopa nasıl kuracağımı bulamıyorum.

8 ball pool son sürüm gameloopta açılmıyor bende 5.9.0 apk sını indirdim internetten ama ben bu oyunu gameloopa nasıl kuracağımı bulamıyorum.
playstoredan indirdiğini kaldır(veya aramadan indirmişsindir üstte "ben" yazan yere gir oyunun üstüne gelince sağ üst köşede üç nokta var ordan kaldırabilirsin) sonra zaten indirdiğin apkyı çift tıklayıp açsan gameloopa kurar fakat olmuyorsa gameloop'u açtığında sağ üste üç çizgi var sağ üstte — ona tıkla yerel apk kurulumu var oraya girip apkyı seç kur

playstoredan indirdiğini kaldır(veya aramadan indirmişsindir üstte "ben" yazan yere gir oyunun üstüne gelince sağ üst köşede üç nokta var ordan kaldırabilirsin) sonra zaten indirdiğin apkyı çift tıklayıp açsan gameloopa kurar fakat olmuyorsa gameloop'u açtığında sağ üste üç çizgi var sağ üstte — ona tıkla yerel apk kurulumu var oraya girip apkyı seGamç kur
Gameloopta 5.8.1 sürümü yüklü fakat açmaya çalıştığımda fatal error veriyor bunun nedeni nedir?

Bunun mobil versiyonu gelir mi veya varsa bana Dm den mesaj atabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt