- İletişim

Evet öyle din dersine girerim sorun yok ama kuran dersine girmek istemiyorum.Sadece Müslümanlık anlatilmiyo din dersinde![]()
Evet öyle din dersine girerim sorun yok ama kuran dersine girmek istemiyorum.Sadece Müslümanlık anlatilmiyo din dersinde![]()
Abim mesaj kasmak için tartışmaya açık bir konu açmışssın karı gibi vızıldayıp duruyon.Ne yaparsan yap aw anan baban düşünsün bize neEvet öyle din dersine girerim sorun yok ama kuran dersine girmek istemiyorum.
Arkadaş bilgi almak için konu açmış. Bilgin varsa paylaş, yoksa veya ilgilenmiyorsan boş mesaj yazma geç boş polemik yaratmaAbim mesaj kasmak için tartışmaya açık bir konu açmışssın karı gibi vızıldayıp duruyon.Ne yaparsan yap aw anan baban düşünsün bize ne
Mesaj kasmak umrumda değil ben sadece merak ediyorum sizden bilgi almak istiyorum.Abim mesaj kasmak için tartışmaya açık bir konu açmışssın karı gibi vızıldayıp duruyon.Ne yaparsan yap aw anan baban düşünsün bize ne
Çok haklısın teşekkürler.Arkadaş bilgi almak için konu açmış. Bilgin varsa paylaş, yoksa veya ilgilenmiyorsan boş mesaj yazma geç boş polemik yaratma
Burası cheat formu din formu değil gitsin din formunda açsın ismi pencizorno olan biri bana ne yapacağımı söyleyemezArkadaş bilgi almak için konu açmış. Bilgin varsa paylaş, yoksa veya ilgilenmiyorsan boş mesaj yazma geç boş polemik yaratma
dostum seve seve muaf vermek zorundalar laik bir ülkedeyiz.Merhaba benim inancım agnostik ve ben din ve Kur'an dersinden muaf olmak istiyorum olabilir miyim? Bugün çok konu açtım kusuruma bakmayın.
Niye bu Kur'an dusmanligiEvet öyle din dersine girerim sorun yok ama kuran dersine girmek istemiyorum.
Bencede bende öyle düşünüyorum laik bir ülke bura.dostum seve seve muaf vermek zorundalar laik bir ülkedeyiz.
Kur'an düsmanlığı değil ben sadece girmek istemiyorum hocamız kızgın biri ve zorla okutmaya hakkı yokNiye bu Kur'an dusmanligi
Bence puana odaklanmak daha önemli taban puanını arttırırMerhaba benim inancım agnostik ve ben din ve Kur'an dersinden muaf olmak istiyorum olabilir miyim? Bugün çok konu açtım kusuruma bakmayın.
Din dersinden muaf olursam zaten ondan sınav olmam başka bir dersten olurumBence puana odaklanmak daha önemli taban puanını arttırır