//

... Okulu Müdürlüğüne

Nüfus bilgilerime göre din hanemde [boş / başka bir din] yazılıdır. Bu nedenle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf tutulmamı arz ederim.

Gereğini arz ederim.
Ad Soyad:
Sınıf / No:
İmza:

Sadece Müslüman değilim demek tek başına yeterli değildir, resmi belge gerekir.
Okul kabul etmezse, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yazılı başvuruda bulunabilirsiniz.

... Okulu Müdürlüğüne

Nüfus bilgilerime göre din hanemde [boş / başka bir din] yazılıdır. Bu nedenle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinden muaf tutulmamı arz ederim.

Gereğini arz ederim.
Ad Soyad:
Sınıf / No:
İmza:

Sadece Müslüman değilim demek tek başına yeterli değildir, resmi belge gerekir.
Okul kabul etmezse, İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yazılı başvuruda bulunabilirsiniz.
kabul etmezlersede sınava girmesin

git ailenle konuş onların dilekçemi öyle bişi veriolar okula

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kanka bence gir puanın artar dinle yap dinlemenden bi zarar gelmez mi sana dediğim gibi en azından puanın artar

Merhaba benim inancım agnostik ve ben din ve Kur'an dersinden muaf olmak istiyorum olabilir miyim? Bugün çok konu açtım kusuruma bakmayın.
Bir arkadaşım vardı ailesine davamı ne açmıştı çocuk din derslerine girmiyordu sınavlarınada aynı şekilde girmiyordu

Boş işlerle uğraşmayın sizin mantığınıza bakarsak otobüs muavini olmak isteyen adamda matematik dersine girmesin dilekçe verip.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt