- İletişim
ben spam atanları repliyom ztnKonuma iyi satışlar v.b gibi yazanları rapor atacağım tekrar soyluyorum
ben spam atanları repliyom ztnKonuma iyi satışlar v.b gibi yazanları rapor atacağım tekrar soyluyorum
Zamanında dolandırıldğım için olabilir mi bende de aynı şekilde başta ilgilendiler ama sonradan keyi silip ortadan kayboldular şimide de tutturmuş o kişi ben değil arkadaşımdı diyor madem öyle marka olarak senin markan iade ver diyorum yok diyor.Adamın konuyu niye kirletiyon la, arkadaşımla aldık, arkadaşımın laptobu olmasına rağmen bios update de yardımcı oldular,ilgilendiler de memnun kaldık.
olm arkadaşım sana ürün vermiş o adamda q atacak zaten piyasadan gamerdoc peşinde biraz mantıklı ol bidaha ismimi d0landırıcı diye biryerde gezersen iyi şeyler olmaz seni son uyarımZamanında dolandırıldğım için olabilir mi bende de aynı şekilde başta ilgilendiler ama sonradan keyi silip ortadan kayboldular şimide de tutturmuş o kişi ben değil arkadaşımdı diyor madem öyle marka olarak senin markan iade ver diyorum yok diyor.
up
HWİD-UNBAN
╔═══════════════════════════════════════╗
Discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Web Site:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir╚═══════════════════════════════════════╝
ÜRÜNÖZELLİKLERİ
Uyumlu Sistemler: Windows 10/11 (23H2)
Tam Uyum: Tüm Anakart Modelleriyle Çalışır
Gelişmiş Güvenlik: TPM, SecureBoot, HVCI Desteği ile Sorunsuz Oyun Deneyimi
╚═══════════════════════════════════════╝
FİYATLAR:
Tek Seferlik: 500 ₺
Sınırsız Erişim: 1000 ₺
ÖDEME SEÇENEKLERİ:
Papara
IBAN
Kredi Kartı
Web Üzerinden (Teslimat Süresi Farklılık Gösterir)
╚═══════════════════════════════════════╝
Discord:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Web Site:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir╚═══════════════════════════════════════╝
İyi satışlar
olm arkadaşım sana ürün vermiş o adamda q atacak zaten piyasadan gamerdoc peşinde biraz mantıklı ol bidaha ismimi d0landırıcı diye biryerde gezersen iyi şeyler olmaz seni son uyarın
dedi ve kendisi 15 yaşındaSen kimsin lan beni tehdit ediyorsun. Hadi bakalım ne yapacan lan 17 yaşındaki çocuk beni tehdit ediyor