//

Adamın konuyu niye kirletiyon la, arkadaşımla aldık, arkadaşımın laptobu olmasına rağmen bios update de yardımcı oldular,ilgilendiler de memnun kaldık.
Zamanında dolandırıldğım için olabilir mi bende de aynı şekilde başta ilgilendiler ama sonradan keyi silip ortadan kayboldular şimide de tutturmuş o kişi ben değil arkadaşımdı diyor madem öyle marka olarak senin markan iade ver diyorum yok diyor.

Sonuç itibariyle ben senin DC gelip senden satın aldım senin markan üzerinden satın aldım. Kalkıp ta sc4m atan ben değil arkadaşım demekle işin içinden kurtulamazsın

Zamanında dolandırıldğım için olabilir mi bende de aynı şekilde başta ilgilendiler ama sonradan keyi silip ortadan kayboldular şimide de tutturmuş o kişi ben değil arkadaşımdı diyor madem öyle marka olarak senin markan iade ver diyorum yok diyor.
olm arkadaşım sana ürün vermiş o adamda q atacak zaten piyasadan gamerdoc peşinde biraz mantıklı ol bidaha ismimi d0landırıcı diye biryerde gezersen iyi şeyler olmaz seni son uyarım

👇HWİD-UNBAN👇
╔═══════════════════════════════════════╗​
  • 📣Discord:

• 🌐Web Site:

╚═══════════════════════════════════════╝
image.png

╔═══════════════════════════════════════╗
🟢 ÜRÜNÖZELLİKLERİ

💻 Uyumlu Sistemler: Windows 10/11 (23H2)
⚙️ Tam Uyum: Tüm Anakart Modelleriyle Çalışır
🔒 Gelişmiş Güvenlik: TPM, SecureBoot, HVCI Desteği ile Sorunsuz Oyun Deneyimi

💸 FİYATLAR:

🎯 Tek Seferlik: 500 ₺
🔁 Sınırsız Erişim: 1000 ₺
💳 ÖDEME SEÇENEKLERİ:

🏦 Papara
💸 IBAN
💳 Kredi Kartı
🌐 Web Üzerinden (Teslimat Süresi Farklılık Gösterir)
╔═══════════════════════════════════════╗​
  • 📣Discord:

• 🌐Web Site:

╚═══════════════════════════════════════╝​
up

Sen kimsin lan beni tehdit ediyorsun. Hadi bakalım ne yapacan lan 17 yaşındaki çocuk beni tehdit ediyor
olm arkadaşım sana ürün vermiş o adamda q atacak zaten piyasadan gamerdoc peşinde biraz mantıklı ol bidaha ismimi d0landırıcı diye biryerde gezersen iyi şeyler olmaz seni son uyarın

Hem sc4m at hem tehdit et sen kimsin lan beni tehdit ediyorsun çocuk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt