Satıyorum 505shop.xyz satılık site hosting felan ne varsa hepsini vericem

Daha OpenAI çıkmadan önce biz bu işi yapıyorduk, bilmediğiniz insanlar hakkında yorum yapmanız çok acınası. :)
yahu güzel kardeşim boş boş konuşmaya başladın yine, sen openai ne zaman çıktı biliyor musun? kaç yaşındasın mesela sen 20 mi? ben fullstack çalışıyorum chatgptden metin yazdırıp imzama girmiyorum, ayrıca çok da yetenekli olmadığım halde hileler için site tasarlıyorsam kendime profesyonel projeler yapıyorum diyemem. aşırı boş ve boş egolu bir morona benziyorsun

yahu güzel kardeşim boş boş konuşmaya başladın yine, sen openai ne zaman çıktı biliyor musun? kaç yaşındasın mesela sen 20 mi? ben fullstack çalışıyorum chatgptden metin yazdırıp imzama girmiyorum, ayrıca çok da yetenekli olmadığım halde hileler için site tasarlıyorsam kendime profesyonel projeler yapıyorum diyemem. aşırı boş ve boş egolu bir morona benziyorsun
insanlar hakkında yorumlar yapabilir, boş konuşabilir ya da seni kötüleyebilir. çizgini tabii ki koruyacaksın ama insanları aşağılamaya çalışmak ya da başka şeyler yapmak karşıdan çok rahatsız edici şekilde gözüküyor. bak ben daha seni tanımam etmem r10dan da profilini gördüm hiç ticaret yapmamışsın. seni tanımamış olmama rağmen artık sana ön yargılıyım, neden? çünkü egon yüzünden. sanki yıllardır bu işi kurumsal olarak yapan bir ceo gibi yanıtlıyorsun ama işin aslı öyle değil

Bak engelli kardeşim yorumda satıcıyla bir durumun olmadıysa yorumunu yaparsın kenara çekilirsin tanımadığın insanlara aranızda alışveriş olmamış insanlara bok atmana gerek yok.
Elbette kafamızda belirlediğimiz siteler vardır ve o tip site yapmak için örnek alacaktır, bu normaldir, işin sonunda istediğim zaman istediğim projeyi bana veriyorsa gerisi ne seni ne de beni ilgilendirir, spoofer ve site yazılımımda her zaman her türlü konuda bana yardımcı olmuştur, hem güvenilir hem de anlayışlıdır, sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz, böyle spam yorumlara aldanmayın.
+REP

@floxes <3​

aile üyelerinin hastalıklarından bahsettiğini duymak pekte umrumda değil tek takıldığım ve konuya bunları yazma sebebim SIFIRDAN ELİMİZLE YAPIYORUZ HTTRACK VE OPENAİ (CHATGPT) YOK demesiydi.

aile üyelerinin hastalıklarından bahsettiğini duymak pekte umrumda değil tek takıldığım ve konuya bunları yazma sebebim SIFIRDAN ELİMİZLE YAPIYORUZ HTTRACK VE OPENAİ (CHATGPT) YOK demesiydi.
aileme laf attını görüyorum dc lyrexben konuyu kişiselleştirmek istiyorsan ekle yada boş tatavayı geç abisi 3 yorumun var ikisi spam başka kapıda havla

@floxes

insan analizi konusunda iyiyimdir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt