Kanki o para etmesi için örnek veriyorum site scriptinin hile satışına uygun bir script olması lazım. anladığım kadarıyla içinde wordpress var (emin değilim). buda 0 tl maliyet.hayır siteyi direk herşeyiyle vereceğim yani hit çekmesiyle yok fiyat bana ait kardeşim alana yardımcı olurum
yani 0 dan site yaptırtsanız bir kişiye sizden min 3k fln ister
Merhabalar, yazdığım şeyi görmemişsiniz sanırım bu arada site yapımcısı benim.Kanki o para etmesi için örnek veriyorum site scriptinin hile satışına uygun bir script olması lazım. anladığım kadarıyla içinde wordpress var (emin değilim). buda 0 tl maliyet.
dielimki domain çok özel olsun oda yok hile satışı için uygun değil.
desenki sitenin sunucu parasını bir yıl ödedim normalde 3-4 k falan ediyor o yüzden 1.5k istiyorum oda yok.
gerçekten neye göre 1.5 k yazdın.
hocam o script için 1.5 k yıne cok ama kullanıcı adındaki web sitesi edebilir. satmayı düşünürsen ilgilenebiliriz. iyi forumlarMerhabalar, yazdığım şeyi görmemişsiniz sanırım bu arada site yapımcısı benim.
Site sıfırdan yapıldı / içinde sanal pos bağlamak için hazır entegrasyon bulunmakta / auth sistemi (sql entegrasyonlu) / sipariş/ürün detay / admin panel sayfaları ürün ekleme / düzenleme bulunmakta.
Herhangi bir tema değil php/css/js ile sıfırdan yazıldı
tamam görüşlerin bu kadar yeterhocam o script için 1.5 k yıne cok ama kullanıcı adındaki web sitesi edebilir. satmayı düşünürsen ilgilenebiliriz. iyi forumlar
web sitesinin özelliklerini; ss lerini; falan paylaşırsan daha yararlı bir konu olur.tamam görüşlerin bu kadar yeter
Kendi projem hocam marka değersiz satmayı düşünürsem 80-90K arası satarım.hocam o script için 1.5 k yıne cok ama kullanıcı adındaki web sitesi edebilir. satmayı düşünürsen ilgilenebiliriz. iyi forumlar