Satıyorum 505shop.xyz satılık site hosting felan ne varsa hepsini vericem

hayır siteyi direk herşeyiyle vereceğim yani hit çekmesiyle yok fiyat bana ait kardeşim alana yardımcı olurum

yani 0 dan site yaptırtsanız bir kişiye sizden min 3k fln ister
Kanki o para etmesi için örnek veriyorum site scriptinin hile satışına uygun bir script olması lazım. anladığım kadarıyla içinde wordpress var (emin değilim). buda 0 tl maliyet.

dielimki domain çok özel olsun oda yok hile satışı için uygun değil.

desenki sitenin sunucu parasını bir yıl ödedim normalde 3-4 k falan ediyor o yüzden 1.5k istiyorum oda yok.

gerçekten neye göre 1.5 k yazdın.

Kanki o para etmesi için örnek veriyorum site scriptinin hile satışına uygun bir script olması lazım. anladığım kadarıyla içinde wordpress var (emin değilim). buda 0 tl maliyet.

dielimki domain çok özel olsun oda yok hile satışı için uygun değil.

desenki sitenin sunucu parasını bir yıl ödedim normalde 3-4 k falan ediyor o yüzden 1.5k istiyorum oda yok.

gerçekten neye göre 1.5 k yazdın.
Merhabalar, yazdığım şeyi görmemişsiniz sanırım bu arada site yapımcısı benim.

Site sıfırdan yapıldı / içinde sanal pos bağlamak için hazır entegrasyon bulunmakta / auth sistemi (sql entegrasyonlu) / sipariş/ürün detay / admin panel sayfaları ürün ekleme / düzenleme bulunmakta.

Herhangi bir tema değil php/css/js ile sıfırdan yazıldı

Merhabalar, yazdığım şeyi görmemişsiniz sanırım bu arada site yapımcısı benim.

Site sıfırdan yapıldı / içinde sanal pos bağlamak için hazır entegrasyon bulunmakta / auth sistemi (sql entegrasyonlu) / sipariş/ürün detay / admin panel sayfaları ürün ekleme / düzenleme bulunmakta.

Herhangi bir tema değil php/css/js ile sıfırdan yazıldı
hocam o script için 1.5 k yıne cok ama kullanıcı adındaki web sitesi edebilir. satmayı düşünürsen ilgilenebiliriz. iyi forumlar

hocam o script için 1.5 k yıne cok ama kullanıcı adındaki web sitesi edebilir. satmayı düşünürsen ilgilenebiliriz. iyi forumlar
tamam görüşlerin bu kadar yeter

Kendi projem hocam marka değersiz satmayı düşünürsem 80-90K arası satarım.
r10.net'ten piyasa araştırması yapmanızı öneriyorum, sıfırdan e-ticaret için yazılan siteler 4bin liradan başlamakta.

up indirim felan olur ulaşırken buradan yazın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt