5 kişiye 1 günlük VAL-R Çekilişi başlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Keşke saygı denilen şey sizlerde olsa, bu kadar atara ne gerek var ayrıca eğer “dostlarımın sunucusundasından” hilemi resellemelerini kast etiysen kimi neyle tehdit ediyosun. Elimi sallasam 2-3 reseller bulurum hilem için. Senin aksine biz saygıya ve kulanıcı deneyimine çok dikkat ediyoruz
dostlarımdan dolayı sana laf etmiyorum demek istedim yapılan olayları sende bir satıcısın destekliyorsun Crâck olayını mantık dışı gelip başka satıcıların konusunda laf etmen hata insan gelip birlik destek olmaya çalışır
Exe varsa atabilir misiniz?
yaz özelden atayım

Selam lar ben yeniyim de ne oldu kavga mı dönüyor anlamadjm

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar buradaki olaylar tamamen cg nin aktifliği içindir ciddiye almayın hileli mikrofon kardeşimin vasiyetini tamamlıyorum saygılar

dostlarımdan dolayı sana laf etmiyorum demek istedim yapılan olayları sende bir satıcısın destekliyorsun Crâck olayını mantık dışı gelip başka satıcıların konusunda laf etmen hata insan gelip birlik destek olmaya çalışır
Sana şöyle söyleyeyim hilen diğelim cracklendi bu hepimizin başına gelebilir, ama crackleyenlere gidip sövmekle olmaz bu iş belki ben yanışımdır o konuda haklısın olayı bilmiyorum ama cracklenince helal olsun diyip telafi etmen lazım, mesela biri yazınca ona “…. Paylaştığı dt zaten” yerine “evet böyle bir olay oldu ama telafi ettik” demen seni çok daha modern ve saygın gösterir müşterin artar

eXeSi OlAn ÖzElDeN AtSıN fOrUm FaYdAlAnSıN
yapma knk dur şaka yapıyoruz param yok haftaya kadar idare edin :D
Sana şöyle söyleyeyim hilen diğelim cracklendi bu hepimizin başına gelebilir, ama crackleyenlere gidip sövmekle olmaz bu iş belki ben yanışımdır o konuda haklısın olayı bilmiyorum ama cracklenince helal olsun diyip telafi etmen lazım, mesela biri yazınca ona “…. Paylaştığı dt zaten” yerine “evet böyle bir olay oldu ama telafi ettik” demen seni çok daha modern ve saygın gösterir müşterin artar
uzun zamandır bu sektördeyim cg geleli birkaç ay olmuştur sadece burada küfür değil yapılan işin kalitesizliği sinirimi bozar birilerini aşşağılayarak konu paylaşmak ayrı bak kardesim açığın vardı crackledim demek ayrı birşey birisi ne cevap verirse onun karşılığını alır bu konuyu o şekil değilde saygı cercevesinde açsa ilk yapacağım iş zaten desteklerini beklediğimi iletmem di

ama özelden farklı konuşuldu ters olaylar algıladım böyle cevap verdim

tibet ve cwubs hep bunu diyorlar açıklarını düzeltmeleri için yardımcı oluyorlar küçükken başına gelsin ilerde daha büyük sorun olmasın diyorlarda bunlar şu tür cevaplar veriyordu

"Aferin adam gibi birşeyler paylaştın sonunda :) Bizim asıl ürünümüz priv bunu ucuzdan veriyoruz millete kullanın keyfinize bakın yenisini kıramazsınız :) TibetUlubey infonu buldum Kıvanç **** devamını söylememi ister misin hahahahah oyun şimdi başlıyo "

asdfhjgasgljglşasxfhdtxgcvhjklşiasdjgkasldashkdas

tibet ve cwubs hep bunu diyorlar açıklarını düzeltmeleri için yardımcı oluyorlar küçükken başına gelsin ilerde daha büyük sorun olmasın diyorlarda bunlar şu tür cevaplar veriyordu

"Aferin adam gibi birşeyler paylaştın sonunda :) Bizim asıl ürünümüz priv bunu ucuzdan veriyoruz millete kullanın keyfinize bakın yenisini kıramazsınız :) TibetUlubey infonu buldum Kıvanç **** devamını söylememi ister misin hahahahah oyun şimdi başlıyo "

asdfhjgasgljglşasxfhdtxgcvhjklşiasdjgkasldashkdas

1 aylık tutukluluk sonunda geldim sunucuları geri aldım bahsettiğin kişiler ben değilim son Crâck olayı sadece bana ait diğerleri zamanında ortağım olan bir arkadaşa aitti oda başka birinin (medusa) hilesini satıyordu şuan tek başıma çalışıyorum bu konuda yanlışınız var suanki hile bana ait ve cracklenen hilede (son konu) bana ait hariciyle bağım yok

bana ilk başta öyle gelselerdi düzgünce yardım isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt