5 kişiye 1 günlük VAL-R Çekilişi başlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
siz Crâck yiyen elemanları anlamıyorum arkadaş Crâck yedikten sonra niye hep free çekilişi ya da direkt free veriyorsunuz la beceriksizliğinizin üstünü bununla mı kapatmaya çalışıyorsunuz?

giphy.gif

free birşey dağıttımız yok arkadaş sadece insanlar zevkine varsın parası olmayan arkadaşlarımıza kardeşlerimize bir nevi umut olsun diye böyle şeyler her gün yapıyoruz sunucumuzda biz bazıları gibi paraya tapmıyoruz bu forumda herkes bilir softhub satarken bile ben müşterilere ekstra süre için reseller oldugum bayiye dil dökerdim

dc ye gıremıom bro arishemvip banlımıyım bakarmsınız
herhangi bir yasaklanma söz konusu değil

peki neymiş mesele çekilişten çıkan kişi Crâck için loader atmasıdır yeğen :D beklerim bu arada

özelden yaz veya ticketten ben sana atayım

8ix5j8q.jpg

Ne anladık burdan biliyonuzmu maymun her zaman maymundur​
güvenemedi galiba

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hilesi cracklenen herkesin kalıp cümlesi neden bu? Adam gibi kabul edin helal olsun diyin
helal olsunluk ne diyelim 2 eşşeğin çıkıpta özelden benden src dilenmesi ? bilmediğin işlere burnunu sokma kapıya sıkışıverir haberin olsun dostlarımın sunucusundasın uzatma

helal olsunluk ne diyelim 2 eşşeğin çıkıpta özelden benden src dilenmesi ? bilmediğin işlere burnunu sokma kapıya sıkışıverir haberin olsun dostlarımın sunucusundasın uzatma
Keşke saygı denilen şey sizlerde olsa, bu kadar atara ne gerek var ayrıca eğer “dostlarımın sunucusundasından” hilemi resellemelerini kast etiysen kimi neyle tehdit ediyosun. Elimi sallasam 2-3 reseller bulurum hilem için. Senin aksine biz saygıya ve kulanıcı deneyimine çok dikkat ediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt