4 hilenin arasında kaldım

4 Hileden hangisi ?

• -

Oy: 78 39.2%
  • away

Oy: 23 11.6%
  • NinjaWare

Oy: 32 16.1%
  • ColarWare

Oy: 12 6.0%
  • MoonWare

Oy: 39 19.6%
  • Pekz

Oy: 15 7.5%

• Kullanılan toplam oy
    199
Away demek istiyorum ama gözüme sonra Cyborg çarpıyor... yakın 3-5 gün içinde ikisini de deneyeceğim bakalım

Cyborg satıcısı daha önce yüzlerce kişiyi mağdur etti. Konusunda defalarca kez yazıldı.

Sahsi dusuncelerim..Away,moonware ve ninja kullanan biri olarak soyluyorum..(gerci listede moon yok ama.)
Bu sitede kullandigim en iyi colirbot kesinlikle ninjaware..Yani aslinda ninjaya colorbot demek istemiyorum kendini cok fazla asmis bir hile..keske keske banlatmasaydi..Zaten cok fazla iyi olmasi tespit edilmesine kapi aciyor diye bilirim..Suan nasil bilmiyorum ama zamaninda 3 defa kullandim 3 de de ban yedim..
Away kullandim..1 haftalik satin aldim 3 defa cracklendi,2 defa guncellendi,en son suremde eklenmedi..Destek ekibi cok iyi degil fantasy'i awaydan once tanimama ragmen bu yorumu yapiyorum..hic beklemedim destekleri kotu botda 10 uzerinden 5 uzaga kitlenmede filan sorun yasiyordu..
Moon ninjwadan sonra en iyisiydi ama maalesef zaten listende yok malum nedenlerden dolayi.
Cyborg bilmiyorum kullanmadim.
KENDI DUSUNCELERIM KIMSEYI BALTALAMIYORUM.

Cyborg kullan aşırı kaliteli ve iyi bir hile ve rage oynamama rağmen ban yok
kaç maç atmışsındır rankedda ne zamandır kullanıyorsun
Cyborg satıcısı daha önce yüzlerce kişiyi mağdur etti. Konusunda defalarca kez yazıldı.
hangi konuda hocam
Cyborg kullanıyorum 2 aydır tavsiye ederim :businessman:
rankın nedir hocam ve ban durumu falan nasıl sürekli UD miydi bu 2 ay içinde kimse banlanmadı mı müşteri ilişkileri kullanıcı yorumları nedir biraz daha açar mısın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt