sevdimseniboy
Platinum Üye
Size küfür etme yetkisini kim veriyorkarı profilli türemeleri takma hepsinin am!nakoyuyorlar şuan
görecez eymen
Size küfür etme yetkisini kim veriyorkarı profilli türemeleri takma hepsinin am!nakoyuyorlar şuan
görecez eymen
karı ppsi kullanıpta 97li olduğunu iddia edenler var bunlarada çok şaşırmakarı profilli türemeleri takma hepsinin am!nakoyuyorlar şuan
görecez eymen
seviyorum seni hakkını helal etseviyorum seni tek benim ismimi sansürlememiş asosyal değilim bilgisayara oturmaya yeni başladım birçok kişi gibi 13 16 saat oturmuyorum
ne kokuyordur simdi bu aqkarı ppsi kullanıpta 97li olduğunu iddia edenler var bunlarada çok şaşırma
FLAWKNFLWAMLŞFWA haklısın hakkını helal etkarı ppsi kullanıpta 97li olduğunu iddia edenler var bunlarada çok şaşırma
haklısın kanka lşMFDLŞWAMLFŞAW hakkını helal etvirüs değil heryerde 97li oldugunu söylüyor kelini s1tigim
hakkını helal et dcni bırakta 2 3 türemenin tokenlerini sallayayımFLAWKNFLWAMLŞFWA haklısın hakkını helal et
haklısın kanka lşMFDLŞWAMLFŞAW hakkını helal et
Banlanmadan önce hellalik almaya başladı haykırıyom mkFLAWKNFLWAMLŞFWA haklısın hakkını helal et
haklısın kanka lşMFDLŞWAMLFŞAW hakkını helal et
Kitaptakilere bi örnekte bu arkadaşımız canlı canlı97liyim 2008 msn den beri sanaldayım ve eminim kardesimden bile 8 9 yas kucuksundur kesin indirdim biliyon mu bu dosyayı açtım felan hoş geldin bilgisayarıma 2. kullanıcım
yeni forum açtı sanırım protesto yapanlarKitaptakilere bi örnekte bu arkadaşımız canlı canlıhesabı bugün açmasına rağmen benim yorumları geçmiş. böyle bunun gibiler türerse bu forumuda bırakıcam birbirleriyle yazışıp dursunlar