2025'te türeyen veletler - KİTAP

utanmaz .pdf içine rat koymus

Kitaptakilere bi örnekte bu arkadaşımız canlı canlı :D hesabı bugün açmasına rağmen benim yorumları geçmiş. böyle bunun gibiler türerse bu forumuda bırakıcam birbirleriyle yazışıp dursunlar
@jamesxd Eski hesabı 2020-2021 Yılında açılmıştı ban yedi bir kaç ay önce, bir kaç ay sonra geri döndü. Yani Kimseyi yargılamayın burada yeni hesap diye benimde.

olay o değilki olay tavırları
İşte ben tavırlarına haklısınız diyorum ondan yana sıkıntı yokta bende diyorum ki şu birisinin hesap oluşturma tarihini pek şey yapmamasınlar artık valla baydı herkes yok sen yenisin nerden bilecen kafasına girenler fazla.

İşte ben tavırlarına haklısınız diyorum ondan yana sıkıntı yokta bende diyorum ki şu birisinin hesap oluşturma tarihini pek şey yapmamasınlar artık valla baydı herkes yok sen yenisin nerden bilecen kafasına girenler fazla.
zaten o konuda haklısında eleman gelmiş 97de doğdum 2008de sanala girdim diyor bunu ancak 2010da doğan bir ergen söyler

@jamesxd Eski hesabı 2020-2021 Yılında açılmıştı ban yedi bir kaç ay önce, bir kaç ay sonra geri döndü. Yani Kimseyi yargılamayın burada yeni hesap diye benimde.
belki dedikleriniz doğru hocam fakat sırf geri döndü diye her konuya mesaj yazıp (konuyla ilgili olmayan mesajlar genelde kötüleme ve boş yorumlardan ibaret) mesaj kasması sonrada bu yaptığı şeyi savunması ne kadar etik? niye ban yediği konusuna değinmek bile istemiyorum bende buraya yanlış hatırlamıyorsam 2-3 ay önce geldim hile bakıyordum o zamanlarda güzel şeyler geliyordu hiçbir zaman bilmediğim denemediğim şeye yorum yapmadım. Her ban yiyen bu arkadaşın yaptıklarını yapsa güzel bir ortam sağlanır mı? Lütfen yorumlarkende yaptıklarını dikkate alalım kimseyi doğru yaptığı birşey için suçlamıyoruz.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt