- İletişim
en ıyı yetkısı basvurusu atıp hep red yıyen-@ceza07
en ıyı yetkısı basvurusu atıp hep red yıyen-@ceza07
Evet abi ya kınıyoruzen ıyı yetkısı basvurusu atıp hep red yıyen-@ceza07
Özgür dostum en başında bana gelip dalga geçmek için yazdığını ikimiz de iyi biliyoruz, gamebreaker ile senin karşılaştırılamayacağını bile biliyoruz 1 tane kendi ürünün dahi yok bence bizim tartışmamızın da bir anlamı yok, eğer hak eden kazanacaksa en yüksek satışı yapmış olanın kazanması gerekirAdaletli davranılırsa bu ödülü almamanız gerekiyor zaten emin olun.
Keşke müşterilerine davranışlarınızdan söz ettiğiniz gibi size reseller olan insanlara da aynı davransaydınız bu sene..
Sizden aldığımız 4 keyin 4ü de çalışmadı çünkü ve ben size her geldiğimde, Yok VANGUARDDA Sorun var, yok HVCİ Açıldıysa bir de kapatın gibi saçma cevaplar aldık ve her seferinde kendi panelimizden key vermek zorunda kaldık insanlara, sırf insanlar mağdur olmasın diye. İnanın herkes kendini över kendini bir şekilde kanıtlamaya çalışır fakat bu gelip konu altına bir fotoğraf atmakla olmuyor, arkaplanda çok önemli.
Bize Artık gına gelmesi ve biz hakkımız helal aldığınız para da helal olsun, biz resel olmak istemiyoruz çünkü her verdiğimiz insan çalışmıyor diye bize geliyor dedikten 1 hafta sonra bize gelen mesaj.(Ürünler sorunlu diye bırakmıştınız) Evet bro büyük sorunlu hemde, ürünün çalışması için valoranta güncelleme gelmesi gerektiğini gibi bile söylediniz.
Bu Da dün benim yazdığımda gördüğüm destek.?
Keşke her şey isim, yıl, reseller olmak olsaydı arkadaşlar..
Diyeceklerim bu kadar herkese iyi forumlar. Hakeden kazansın haketmek için binbir yola başvuran değil.
Hiçbir beklentim yok. Satıcı olarak zaten kendi ismim ile gerçekten satış yapmaya başlayalı 1-2 ay anca oldu o yüzden o kategoriye ait değilim. Distributor olarak zaten kategori yok. Ait olabileceğim tek kategori En aktif üye olabilir fakat malesef senin gibi türemeler yüzünden hiçbirşey beklemiyorum. 13 yaş ortalamalı forumlar da etkinlik peşinde koşmayı ben 10 yıl önce bıraktım@BlackPlague çok bekledide kendine verilmesini verilmiyeceğini bildiği için yazmadı hiç konuya
vanguardda sorun varÖzgür dostum en başında bana gelip dalga geçmek için yazdığını ikimiz de iyi biliyoruz, gamebreaker ile senin karşılaştırılamayacağını bile biliyoruz 1 tane kendi ürünün dahi yok bence bizim tartışmamızın da bir anlamı yok, eğer hak eden kazanacaksa en yüksek satışı yapmış olanın kazanması gerekir
Neden sorularımdan kaçıyorsun ki? Mevzu sence ürün olması mı? Kendi ürünün olması resellerlerine bu şekilde davranman gerektiğini mi gösteriyor?Özgür dostum en başında bana gelip dalga geçmek için yazdığını ikimiz de iyi biliyoruz, gamebreaker ile senin karşılaştırılamayacağını bile biliyoruz 1 tane kendi ürünün dahi yok bence bizim tartışmamızın da bir anlamı yok, eğer hak eden kazanacaksa en yüksek satışı yapmış olanın kazanması gerekir