Anket 2024 Yılının Enleri ️‍🔥 | Yılın Üyelerini Siz Seçin! Gelin ve Oylayın🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adaletli davranılırsa bu ödülü almamanız gerekiyor zaten emin olun. :D
Keşke müşterilerine davranışlarınızdan söz ettiğiniz gibi size reseller olan insanlara da aynı davransaydınız bu sene..
Sizden aldığımız 4 keyin 4ü de çalışmadı çünkü ve ben size her geldiğimde, Yok VANGUARDDA Sorun var, yok HVCİ Açıldıysa bir de kapatın gibi saçma cevaplar aldık ve her seferinde kendi panelimizden key vermek zorunda kaldık insanlara, sırf insanlar mağdur olmasın diye. İnanın herkes kendini över kendini bir şekilde kanıtlamaya çalışır fakat bu gelip konu altına bir fotoğraf atmakla olmuyor, arkaplanda çok önemli.
HY1-jk.png

Bize Artık gına gelmesi ve biz hakkımız helal aldığınız para da helal olsun, biz resel olmak istemiyoruz çünkü her verdiğimiz insan çalışmıyor diye bize geliyor dedikten 1 hafta sonra bize gelen mesaj.(Ürünler sorunlu diye bırakmıştınız) Evet bro büyük sorunlu hemde, ürünün çalışması için valoranta güncelleme gelmesi gerektiğini gibi bile söylediniz. :D
ET4rtpKLis.png

Bu Da dün benim yazdığımda gördüğüm destek.?
Keşke her şey isim, yıl, reseller olmak olsaydı arkadaşlar..
Diyeceklerim bu kadar herkese iyi forumlar. Hakeden kazansın haketmek için binbir yola başvuran değil. :D
Özgür dostum en başında bana gelip dalga geçmek için yazdığını ikimiz de iyi biliyoruz, gamebreaker ile senin karşılaştırılamayacağını bile biliyoruz 1 tane kendi ürünün dahi yok bence bizim tartışmamızın da bir anlamı yok, eğer hak eden kazanacaksa en yüksek satışı yapmış olanın kazanması gerekir 😉

image.png

@BlackPlague çok bekledide kendine verilmesini verilmiyeceğini bildiği için yazmadı hiç konuya 🤣
Hiçbir beklentim yok. Satıcı olarak zaten kendi ismim ile gerçekten satış yapmaya başlayalı 1-2 ay anca oldu o yüzden o kategoriye ait değilim. Distributor olarak zaten kategori yok. Ait olabileceğim tek kategori En aktif üye olabilir fakat malesef senin gibi türemeler yüzünden hiçbirşey beklemiyorum. 13 yaş ortalamalı forumlar da etkinlik peşinde koşmayı ben 10 yıl önce bıraktım :)

Özgür dostum en başında bana gelip dalga geçmek için yazdığını ikimiz de iyi biliyoruz, gamebreaker ile senin karşılaştırılamayacağını bile biliyoruz 1 tane kendi ürünün dahi yok bence bizim tartışmamızın da bir anlamı yok, eğer hak eden kazanacaksa en yüksek satışı yapmış olanın kazanması gerekir 😉

image.png
vanguardda sorun var

image.png
Neden sorularımdan kaçıyorsun ki? Mevzu sence ürün olması mı? Kendi ürünün olması resellerlerine bu şekilde davranman gerektiğini mi gösteriyor?
Sana dün adına atılan hesaplar adına yazdım evet fakat daha sonra bu konuyu konuştuğunda yine gerçek yüzünü gösterdin olcay.. :D
AYNEN DOSTUM VALORANTA GÜNCELLEME GELSİN HİLE DÜZELECEK??!!!??!?!!?
İnan sürenin zamanın ürünün önemi yok dostum. Benim firmam UNK sc4m attığında insanlara parasını iade eden bir firmaydı ve iade ettiğim insanlar hala müşterimdir, kime sorarsan sor söyler.
Reseller vermiyordunuz noldu dostum paranız mı bitti? :D
Önce insanlık, ilgi, hoşgörü lazım, sonra gerisi gelir. Ha bu arada, şu gereksiz egondan kurtul bro gerçekten komik oluyor.
İyi satışlar, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt