Anket 2024 Yılının Enleri ️‍🔥 | Yılın Üyelerini Siz Seçin! Gelin ve Oylayın🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgür dostum en başında bana gelip dalga geçmek için yazdığını ikimiz de iyi biliyoruz, gamebreaker ile senin karşılaştırılamayacağını bile biliyoruz 1 tane kendi ürünün dahi yok bence bizim tartışmamızın da bir anlamı yok, eğer hak eden kazanacaksa en yüksek satışı yapmış olanın kazanması gerekir 😉

image.png
En yüksek satış sayısına girersek Türkiye'de beni geçebilecek adam yok la o çok saçma :D

Neden sorularımdan kaçıyorsun ki? Mevzu sence ürün olması mı? Kendi ürünün olması resellerlerine bu şekilde davranman gerektiğini mi gösteriyor?
Sana dün adına atılan hesaplar adına yazdım evet fakat daha sonra bu konuyu konuştuğunda yine gerçek yüzünü gösterdin olcay.. :D
AYNEN DOSTUM VALORANTA GÜNCELLEME GELSİN HİLE DÜZELECEK??!!!??!?!!?
İnan sürenin zamanın ürünün önemi yok dostum. Benim firmam UNK sc4m attığında insanlara parasını iade eden bir firmaydı ve iade ettiğim insanlar hala müşterimdir, kime sorarsan sor söyler.
Önce insanlık, ilgi, hoşgörü lazım, sonra gerisi gelir. Ha bu arada, şu gereksiz egondan kurtul bro gerçekten komik oluyor.
İyi satışlar, iyi forumlar.
özgür baba bas parayı bul bi dev kendi hilem diye salla TAŞŞAĞINII yapanlar var 16 lık cıtır egolarını tatmın edemıyorlar

2024 Yılının En Aktif Üyesi: @Genisys
2024 Yılının En İyi Reverser Üyesi: @LOLSHAN
2024 Yılının En Yardımsever Üyesi: @candalgc
2024 Yılının En İyi Satıcısı: @UnrankedTR
2024 Yılının En Çok Sevilen Üyesi: @Genisys
2024 Yılının En İyi Tasarımcısı: @Seksepalite
2024 Yılının En Çok Sevilen Yetkilisi: @Genisys

özgür baba bas parayı bul bi dev kendi hilem diye salla TAŞŞAĞINII yapanlar var 16 lık cıtır egolarını tatmın edemıyorlar
Dostum inan bu piyasada bu egoist insanlara karşı çok masum kalıyoruz ona üzülüyorum..
Elinde hile paneli 2 dev olan kralım diye gezindikçe bu sektör zaten yerinde saymaya devam edecek.

En yüksek satış sayısına girersek Türkiye'de beni geçebilecek adam yok la o çok saçma :D
Kral benim anlayamadığım en iyi satıcı olarak seçilmedin diye niye kızdın bu kadar gerek yokki hakeden başka insanlar var çabala 2025te seni seçerler yani

Dostum inan bu piyasada bu egoist insanlara karşı çok masum kalıyoruz ona üzülüyorum..
Elinde hile paneli 2 dev olan kralım diye gezindikçe bu sektör zaten yerinde saymaya devam edecek.
haklısın baba haklısın ben bi yan hesap açayımda hile devlerine yazayım VENTORY adlı ürünümü çıkartacamda YÜZDE YÜZ ORJİNAL TÜRK MALII Yaş 16 bu arada Yıllık gelir tahmini 1m olacak

Sen benim teklifimi tabiri caizse da**k geçermiş gibi reddettikten sonra benden ne desteği beklediğini anlamış değilim, sen benim müşterim değilsin potansiyel müşterim de değilsin. Sana ne diye destek vereceğim?

Aylık 100 binin altına düşen gelirimiz yok sen gelmiş paran mı bitti neden resell veriyorsun diyorsun. Sen neden 100 tane hile satıyorsun paran mı bitti?
Dostum senin yüzünden 4 müşterime kendi panelimden key yazmak zorunda kaldım?
Birincisinde bana dedin ki hvcisi sorunlu güncelleme gelecek, peki dedim eyvallah.
İkincisinde bana dedin ki Valoranta güncelleme gelecek, peki dedim eyvallah.
Üçüncüsünde bana dedin ki vanguarda güncelleme gelecek hileyi ondan sonra güncelleyeceğiz, peki dedim eyvallah.
Dostum herşeye eyvallah da ben niye ürün veremedim senden millete?
Çıkarken de param da helal olsun ayrılıyorum dedim, o da helal olmasın geri alıyorum. :D
Ha senide savunduğum çok masa oldu bu güne kadar, ondan da çok pişmanım emin ol.

Dostum senin yüzünden 4 müşterime kendi panelimden key yazmak zorunda kaldım?
Birincisinde bana dedin ki hvcisi sorunlu güncelleme gelecek, peki dedim eyvallah.
İkincisinde bana dedin ki Valoranta güncelleme gelecek, peki dedim eyvallah.
Üçüncüsünde bana dedin ki vanguarda güncelleme gelecek hileyi ondan sonra güncelleyeceğiz, peki dedim eyvallah.
Dostum herşeye eyvallah diye diye ürün veremedim senden millete?
Çıkarken de param da helal olsun ayrılıyorum dedim, o da helal olmasın geri alıyorum. :D
Ne anlatıyorsun sen turşu, senin reseller kanalına 120 defa düzelecek yazmışız 4 gün geçmiş ve düzelmiş. Fakat sen sunucudan çıkmışsın sana yine de gelip yazmışız kendin reddetmişsin. Ardından tüm lisans anahtarlarına fazlasıyla gün eklemişiz, sonucunda herkes mutlu olmuş yazılım hvci on/off farketmeksizin çalışıyor privateyle aynı talebi görüyor ve şu ana kadar ban yedim yazan 1 kişi olmadı. Ne diye polemik yapıyorsun bedavadan işine baksana tamam en iyi satıcı sensin 😂

Ne anlatıyorsun sen turşu, senin reseller kanalına 120 defa düzelecek yazmışız 4 gün geçmiş ve düzelmiş. Fakat sen sunucudan çıkmışsın sana yine de gelip yazmışız kendin reddetmişsin. Ardından tüm lisans anahtarlarına fazlasıyla gün eklemişiz, sonucunda herkes mutlu olmuş yazılım hvci on/off farketmeksizin çalışıyor privateyle aynı talebi görüyor ve şu ana kadar ban yedim yazan 1 kişi olmadı. Ne diye polemik yapıyorsun bedavadan işine baksana tamam en iyi satıcı sensin 😂
Biraz gururun varsa bana o düzeldi dedikten sonra ben düzelmedi müşteride ne yapacağız dediğim mesajı da atarsın transcriptten.
Size defalarca kez müşterime any desk ile bağlanıp bu sorunu çözün dedikçe bizi kaele almadınız. Bilmiyorsanız satmayın üretmeyin kardeşim açık ve net.
Konuşma tarzını da düzelt SÖZDE Bu kadar köklü firmaya yakışmıyor çünkü :DDDDD
Bir gelmiş kendi adına metinler falan yazmış konuya, gerçekten komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt