0FFXLINEZX
Efsane Üye
2024 yılının benim gördüğüm kadarıyla tertemiz işini yapan kimseyle alavere olmadan ekmeğini yiyen tek kral t@şşaklı adam varsa @Gamebreaker 🛡
1000den fazla private mi sattınız?Bence bu ödüllerin yazılanlara değil de icraatlere göre belirlenmesi gerekiyor çünkü ne kadar büyükseniz o kadar fazla düşmanınız olur haliyle net cevaplar alamazsınız, 2024 yılında Cheatglobal üzerinden yaptığımız satışlar +1000 üzeri satış ile yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı aşmış durumda. Forumdaki onun bunun hilesini reselleyen kişilerde en iyi satıcı rozeti görürsek biraz garip olur.
Rakamlar da bir şeyleri illaki açıklıyordur 1 yıl içerisinde tek bir konumuz 50K+ görüntülenme almış. Teorik olarak sevenimiz kadar sevmeyenimizin de olduğunu düşündüğümden oylama yapmanın adaletli olacağını düşünmeyerek 2023'de olduğu gibi yetkililerin kendi arasında karar vermesini daha doğru buluyorum.
1.2m tlye egea felan al o kadar parayı nasıl yaptınBence bu ödüllerin yazılanlara değil de icraatlere göre belirlenmesi gerekiyor çünkü ne kadar büyükseniz o kadar fazla düşmanınız olur haliyle net cevaplar alamazsınız, 2024 yılında Cheatglobal üzerinden yaptığımız satışlar +1000 üzeri satış ile yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı aşmış durumda. Forumdaki onun bunun hilesini reselleyen kişilerde en iyi satıcı rozeti görürsek biraz garip olur.
Rakamlar da bir şeyleri illaki açıklıyordur 1 yıl içerisinde tek bir konumuz 50K+ görüntülenme almış. Teorik olarak sevenimiz kadar sevmeyenimizin de olduğunu düşündüğümden oylama yapmanın adaletli olacağını düşünmeyerek 2023'de olduğu gibi yetkililerin kendi arasında karar vermesini daha doğru buluyorum.