Anket 2024 Yılının Enleri ️‍🔥 | Yılın Üyelerini Siz Seçin! Gelin ve Oylayın🎉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Duygulandık.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2024 Yılının En Çok Sevilen Üyesi: @HanSolo
2024 Yılının En Çok Sevilen Yetkilisi: @Lightning
2024 Yılının En Aktif Moderatörü: @Lightning

Bu adam ChatGPT ile python keyauth dosyaları decompile etti sadece ve gerekli hiti yakalayamadı eğer bu adama ödül verilirse Cg gözümde biter @xp321

2024 Yılının En Aktif Üyesi: -
2024 Yılının En İyi Reverser Üyesi: @waryin
2024 Yılının En Yardımsever Üyesi: -
2024 Yılının En İyi Satıcısı: @LeftCaps
2024 Yılının En Çok Güldüren Paylaşımı: -
2024 Yılının En Çok Sevilen Üyesi: @susludayi (bir ara çok gündem olmuştu bu adam herkes seviyordu)
2024 Yılının En Çok Sevilen Yetkilisi: @Genisys
2024 Yılının En Aktif Moderatörü: @Genisys
2024 Yılının En Trend Konusu : -
2024 Yılının En İyi Tasarımcısı: -
2024 Yılının En Aktif Konusu : -
MHdeki elemanların profilini çaldığını ifşaladım diye hala acısı devam ediyor sanırım… Özenticik seni hadi başka yerde ilgi ara

2024 Yılının En Aktif Üyesi: @kay1337 (6 farklı hesap, toplam 2.5k+ mesaj :D)
2024 Yılının En İyi Reverser Üyesi: @waryin
2024 Yılının En Yardımsever Üyesi: @
2024 Yılının En İyi Satıcısı: @UnrankedTR
2024 Yılının En Çok Güldüren Paylaşımı: https://cheatglobal.com/konu/hilelerin-sour-code-vardir-sadece-kodlanacaktir.63871/ hala gordukce gulerım KAKFJAHDJGAH
2024 Yılının En Çok Sevilen Üyesi: @HanSolo Kesinlikle
2024 Yılının En Çok Sevilen Yetkilisi: @Genisys
2024 Yılının En Aktif Moderatörü: @Genisys
2024 Yılının En Trend Konusu : -
2024 Yılının En İyi Tasarımcısı: -
2024 Yılının En Aktif Konusu : -

Bu arada, konu altında beni hiçbir şeye yazmanıza gerek yok çünkü foytak hiçbir ödülü bana vermeyecek yazılırsa da görürsünüz diyelim :) Boşuna beni yazmak yerine başkalarına oy verebilirsiniz bana verilen tüm oylar geçersiz sayılıyor

en aktif moda geni demeyende ne biliyim yaaani

Bence bu ödüllerin yazılanlara değil de icraatlere göre belirlenmesi gerekiyor çünkü ne kadar büyükseniz o kadar fazla düşmanınız olur haliyle net cevaplar alamazsınız, 2024 yılında Cheatglobal üzerinden yaptığımız satışlar +1000 üzeri satış ile yaklaşık 1 milyon 200 bin lirayı aşmış durumda. Forumdaki onun bunun hilesini reselleyen kişilerde en iyi satıcı rozeti görürsek biraz garip olur.

image.png

Rakamlar da bir şeyleri illaki açıklıyordur 1 yıl içerisinde tek bir konumuz 50K+ görüntülenme almış. Teorik olarak sevenimiz kadar sevmeyenimizin de olduğunu düşündüğümden oylama yapmanın adaletli olacağını düşünmeyerek 2023'de olduğu gibi yetkililerin kendi arasında karar vermesini daha doğru buluyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt