kolapo32
Diamond Üye
nerden aldın senYa kim bu amına koyim ben aldım yerleri değişiyor mk yalan gösteriyor gibi gözüküyor ama ortada yalan dolan dönüyor sistem yerini degistiriyor
nerden aldın senYa kim bu amına koyim ben aldım yerleri değişiyor mk yalan gösteriyor gibi gözüküyor ama ortada yalan dolan dönüyor sistem yerini degistiriyor
Sharktannerden aldın sen
olabilir bursu yeni aldımaz önce bu scripti 10.5 ayy önce satın alan bir arkadaşla konuştum bana kanıtlı yeni yaptırdığı villasının resmini attı. sanırım bu script sc4m değil 2-3 kişi ortaklaşa girelim bu işe
10.5 ay önce alan arkadaş tatlden geldiğinde bana yayın açacakmış bakalım nasıl bir şey bu scriptolabilir bursu yeni aldım
ne zaman gelcek10.5 ay önce alan arkadaş tatlden geldiğinde bana yayın açacakmış bakalım nasıl bir şey bu script
durum ne hocamSharktan
aldın mı sen ?sharkdan almıcaksınız joker 1xbet
ben almadım ama arkadaş o free düşen scripti kullandı oda çalışıyordu ve joker 1xbetin oaldın mı sen ?
dragons gold olanben almadım ama arkadaş o free düşen scripti kullandı oda çalışıyordu ve joker 1xbetin o
bide o adam android için değil pc içinde üretiyor script güncellemede paylaşıyor scriptinben almadım ama arkadaş o free düşen scripti kullandı oda çalışıyordu ve joker 1xbetin o
dragons gold olan