1xbet apple of fortunes ve dragon's gold 1xgames scripts free

Bizi dava etmesi demek sitenin türkiye tarafının kapanması patlaması demek.
çok var öyle patlayan.

kanka o telegram grubundaki joker 1xbet gerçek olan 60 dolar ama bende bulsam alıcamda.60 dolar olmuş 1500tl

tek yapabileceği sitenin ip ban atmak.
Ne ? :D Sitenin patlaması mı? Domain değişikliği denen birşey var. Şuan piyasada tr köklü tüm siteler 1 ayda 30 40 defa domain değişiyor. İp ban olaylarınıda nereden duyuyorsunuz anlamıyorum. İp ban diye birşey yoktur. Ya hesabını kapatırlar yada live chat banı atarlar. Sen banka havalesiyle bir çekim yap paparayla çekim yap bakalım neler oluyor

Yemin ederim bende para vardı akılda vardı , bu sharka güvendim şuan uygulama olarak Apple de var digeride sakın inanıp para atmayın * çocuğuna hepsi yalsn beyler
Elmalar yer gösteriyor sistem yeri değiştiriyor, dedim birebir oynandığı için aviator aldım 100 dolara bide aldıktan sonra 65 dolar key parası attım salagiz abi para Varya * kalktı arkadaş sağolsun, attık girdik herşey yanlış random gösteriyor bide diyor ki Rus proxy si alman lazım benden 100 dolarq siktir git mk

Yemin ederim bende para vardı akılda vardı , bu sharka güvendim şuan uygulama olarak Apple de var digeride sakın inanıp para atmayın * çocuğuna hepsi yalsn beyler
Elmalar yer gösteriyor sistem yeri değiştiriyor, dedim birebir oynandığı için aviator aldım 100 dolara bide aldıktan sonra 65 dolar key parası attım salagiz abi para Varya * kalktı arkadaş sağolsun, attık girdik herşey yanlış random gösteriyor bide diyor ki Rus proxy si alman lazım benden 100 dolarq siktir git mk
hadi ya belliydi bir bokluk olduğu yazık olmuş hocam sana o dosyaları attma şansın var mı ?

geçmiş olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt